Cea mai puternică rugăciune pe care să o spui atunci când ai probleme cu banii

În cazul în care întâmpini probleme financiare, dacă simți că te afunzi tot mai mult într-o prăpastie atunci când vine vorba de bani, ar fi momentul să îți îndrepți privirea către cer, să spui o rugăciune pentru bani și prosperitate către Dumnezeu. Spune această rugăciunea atunci când ai probeleme cu banii și nu știi ce să mai faci, cere ajutorul divin!

Author: Alina Raducu luni 11 ianuarie 2021 , 20:52

Cea mai puternică rugăciune pe care să o spui atunci când ai probleme cu banii
Cea mai puternică rugăciune pe care să o spui atunci când ai probleme cu banii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Spune rugăciunea acesta puternică pentru bani și prosperitate, se spune că a ajutat mulți oameni ajunși în situații disperate privind situația banilor și nejunsurilor. Putem rosti această rugă, mai ales atunci când am ajuns într-un hop din punct de vedere financiar.

Cea mai puternică pentru bani. Ce e bine să spui atunci când ai probleme financiare?

„Îți sunt recunoscător pentru prosperitate!

Îți sunt recunoscător pentru bogăție!

Încrederea mea în Ține Dumnezeu este absolută! Sunt copleșit de banii și darurile Tale!

Îți mulțumesc din Inimă pentru tot! AMIN!”

Când ai probleme cu banii, când simți că nu mai poți face față problemelor financiare, aprinde o lumânare, fă o cruce și rostește această rugăciunea puternică pentru a aduce prosperitate și o situație financiară bună în viața ta.

Cea mai puternică rugăciune pe care să o spui atunci când ai probleme cu banii
Cea mai puternică rugăciune pe care să o spui atunci când ai probleme cu banii

Citeste si: Rugăciune pentru întoarcerea persoanei iubite

Când se rostește rugăciunea pentru bani și prosperitate?

Trebuie să o rostești în fiecare dimineață, cum te trezești, însă trebuie să ții cont de aceste lucruri: când spui rugăciunea pentru a aduce bani în viața ta trebuie să fii într-o stare de spirit pozitivă.

De aceea este bine să o rostești dimineața, atunci ești odihnit, puternic, optimist. Spre deosebire de seară, când problemele de peste zi ți-au consumat energia și, poate, mai rău, încrederea în tine că poți rezolva toate situațiile cu care te confrunți. Iar dacă ai o stare negativă, pesimistă, cu siguranță nu vei obține niciun rezultat printr-o rugăciune spusă mecanic. Prosperitatea, belșugul, abundența, într-un cuvânt banii au drum ușor către tine doar când ești optimist și starea ta afectivă este pe plus, pozitivă.

Și chiar dacă banii pe care îi vei atrage

nu te vor tranforma într-un milionar peste noapte, asta în niciun caz, trebuie să ai răbdare și, mai ales, credință, încet, încet vei putea să îți acoperi toate datoriile și, apoi, vei putea să pui deoparte, puțin, câte puțin, cum se spune din bătrâni, „bani albi pentru zile negre”. Iar viața îți va zâmbi din nou, iar reușita, cât de mică, financiară, îți va ridica moralul și-ți va îmbunătăți traiul de zi cu zi.

Citeste si: Rugăciune pentru ziua de sâmbătă. Trebuie rostită dimineața


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Care este greșeala pe care toți șoferii o fac? Ordinea trecerii în intersecție Care este greșeala pe care toți șoferii o fac? Ordinea trecerii în intersecție
spotmedia.ro
Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer... Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer susținerea publică a liberalilor
spotmedia.ro
Direcțiile de sănătate publică, învinse de pandemie. Au ratat testarea, informarea... Direcțiile de sănătate publică, învinse de pandemie. Au ratat testarea, informarea oamenilor și raportarea deceselor
b1.ro
Ce a găsit o femeie pe plaja Debarcader, din Eforie Nord. A mers imediat la Poliție! Ce a găsit o femeie pe plaja Debarcader, din Eforie Nord. A mers imediat la Poliție!
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si