VIDEO - Rugăciunile ne pot alina singurătatea, spun preoții

Omul potrivit apare când nici nu te aștepți. Dar atunci când suntem obosiți de prea multă așteptare, se spune că rugăciunile ne alină singurătatea.

Author: Iulian Ciurea joi 26 noiembrie 2020 , 14:24

rugaciune pentru casatorie
Preoții cred că rugăciunea fierbinte ne ferește de singurătate[Sursa foto: Realitatea]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Biserica intareste aceasta convingere a fiecarui tanar, ca nu este lasat singur si buna dorinta de a se casatori este un dar dumnezeiesc, este o binecuvantare pe care o da dumnezeu la fiecare in parte.

Dar sa nu cerem cu deznadejde, sa cerem spunand lui dumnezeu cat se poate de repede. Sa nu uitam sa incheiem, nu dupa cum vreau eu ci dupa cum vei tu, doamne”, susțin preoții.

Dacă așteptarea devine dureroasă, preoții spun că rugăciunile ne mai indulcesc singurătatea

Atunci cand persoana pe care o dorim alaturi de noi intarzie sa apara, putem gasi un “ajutor” in anumite rugaciuni, ne explica preotul Valentin Fotescu.

„Mai ales pentru fetele tinere mai ales acatistele sfintelor mucenite au ingredientele perfecte ca sa mijlocesca casatoria tinerilor”, spun preoții.

Cu cat intensitatea rugaciunii este mai mare, cu atat efectul este mai evident, susțin preoții.

„Acatistele sunt vitamine, de ne intaresc convingerile noastre sentimentale, religioase ne imunizeaza, prin mijlocirea sfintilor. Deci acatistele pot fi intrerupte daca nu ai avut timp intr-o zi, nu este o problema, dar sa nu uiti sa te rogi la dumnezeu, macar o scurta rugaciune”, spun preoții.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si