Fiecare zi a săptămânii trebuie marcată prin rugăciune, în special de mulțumire față de binecuvântarea divină. Iar sâmbăta, e foarte bine să te rogi.

Iată rugăciunea pe care să o rostești sâmbătă dimineața și care îți va aduce fericire și pace în suflet. Rostește-o acum cu credință și vei simți adevărate minuni în inima ta!

Ce rugăciune se rostește sâmbăta?

„Doamne Iisuse Hristoase, Judecatorul meu prea drept, știu ca pacatele mele sunt nenumărate. De aceea, Te rog astăzi, sâmbătă, zi in care de Iosif si de Nicodim ai fost pus în mormant. Te-ai pogorat in iad cu Sfantul si Indumnezeitul Tau Suflet. Și de acolo Ai indepartat intunericul cu lumina Dumnezeirii Tale. Și ai adus bucurie nespus de mare stramosilor nostri. Căci i-ai mantuit din robia cea cumplita. Și i-ai suit in rai. Îngroapă pacatele si cugetele mele cele rele si viclene. Ca sa piara din mintea mea si sa nu se mai lupte cu sufletul meu. Lumineaza intunecatul iad al inimii mele, alunga intunericul pacatelor mele si suie mintea mea la cer, ca sa ma bucur de fata Ta.

Doamne, primește ruga mea!

Doamne, primeste umila mea rugaciune ca o tamaie mirositoare, pentru rugaciunile iubitei Tale Maice, care Te-a vazut pe Cruce pironit intre doi talhari si de durerile Tale cumplite i s-a ranit

inima, care impreuna cu ucenicii si cu mironositele Te-a pus in mormant, care a treia zi Te-a vazut inviat din morti si la Inaltarea Ta Te-a vazut suindu-Te de la pamant la cer, insotit de Sfintii Tai Ingeri.

Rugăciune pentru ziua de sâmbătă. Trebuie rostită dimineața
Rugăciune pentru ziua de sâmbătă. Trebuie rostită dimineața

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Citeste si: Rugăciune pentru întoarcerea persoanei iubite

Indura-Te, Doamne, si de cei vii si de cei morti, pentru rugaciunile sfintilor Tai, catre care zic si eu nevrednicul: O, fericiti servitori ai Lui Dumnezeu, nu incetati a va ruga Lui ziua si noaptea, pentru noi, nevrednicii, care pururea gresim cu atatea nenumarate pacate! Mijlociti pentru noi darul si ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu stim a-l cere dupa cuviinta. Nu incetati a va ruga, pentru ca prin rugaciunile voastre, pacatosii sa castige iertare, saracii ajutor, intristatii mangaiere, bolnavii sanatate, cei slabi la minte intelepciune, cei tulburati liniste, cei asupriti ocrotire, si toti impreuna darul Lui Dumnezeu spre folosul cel sufletesc, in marirea Lui Dumnezeu Celui in Treime laudat, Caruia I se cuvine cinste si inchinare in veci. Amin”.

Simţul religios se exprimă prin rugăciune. Rugăciunea este un fenomen spiritual care ne luminează calea, ne ajută să ne curățăm sufletul și să iertăm, căci prin iertare și iubire pentru aproapele nostru suntem cu un pas înainte spre Dumnezeu.

Citeste si: Rugăciune sinceră către sfântul Ciprian. E bine s-o rostești în fiecare săptămână


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si