Găinile din rasa Ayam Cemani sunt extrem de valoroase. Se vând cu sume cu 3 sau chiar 4 zerouri, și nu neapărat pentru carne.

Citește și: VIDEO- Șnițelul, cel mai versatil preparat. „Cel vienez este făcut din vrăbioară de vită și necesită o atenție destul de importantă”

Rachel Stewart, crescător: „Sunt extrem de greu de găsit, dar odată ce ai găsit un exemplar bun, ții de el ca de aur.”

Prețul unui cocoș matur poate ajunge la 10.000 de dolari

Un cocoș matur poate ajunge să coste și 10.000 de dolari. Cu cât e mai negru, cu atât e mai scump. Numai un singur ou se vinde cu 20 de dolari. Nu e de mirare că să ai grijă de aceste înaripate e un job full-time. Sunt spălate cu buretele și li se fac tratamente pentru un penaj lucios.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

„Am observat că cei care cumpără de la noi sunt colecționari de păsări rare. E ca atunci când își cumperi un papagal de pe Amazon: vei da 5 dolari. Ei bine, aceste găini sunt mult mai rare și decât cel mai de calitate papagal.”

Despre găinile Ayman Cemani se mai spune că aduc noroc în afaceri, și sunt adesea cumpărate ca talisman.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si