Cea mai tânără victimă infectată cu coronavirus este o fetiță de doi ani

Comisia Naţională pentru Sănătate a anunţat că au fost confirmate 1.287 de cazuri de infectare cu coronavirus, iar cea mai tânără victimă are numai doi ani.

K.B., sâmbătă 25 ianuarie 2020 , 11:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dintre cele 1.287 de cazuri, 237 sunt în stare critică şi se zbat între viaţă şi moarte la spitalele din provincia Hubei, acolo unde se află şi oraşul Wuhan, locul în care a pornit epidemia.

Citeste si: Cabană turistică din Munţii Şureanu, distrusă de un incendiu; aproximativ zece persoane au reuşit să iasă din construcţia cuprinsă de flăcări

Citeste si: Cutremur puternic în Turcia, de 6,8 grade. Mai multe clădiri s-au prăbușit: 20 de morți și sute de răniți

De asemenea, printre victime se numără şi un doctor care trata pacienţi cu coronavirus şi care a murit la nouă zile după infectare.

Coronavirus. Maladia cauzată de acest coronavirus apărut în decembrie într-o piaţă agroalimentară din Wuhan, un oraş din centrul Chinei, a provocat moartea a 41 de persoane în ţară, iar numărul celor contaminaţi a crescut la 1.300, au precizat sâmbătă autorităţile locale.
În străinătate, un al doilea caz de coronavirus a fost confirmat în Statele Unite şi trei cazuri confirmate şi spitalizate în Franţa, acestea fiind primele din Europa.

Citeste si: Orban: Probabil, la un moment dat, majoritatea PSD din Parlament nu o să mai rabde şi o să-i determinăm să se coalizeze

Citeste si: Netanyahu îndeamnă la acţiune împotriva ”tiranilor de la Teheran” pentru a se evita ”alt Holocaust”

Coronavirus. La Beijing, angajaţii de la metrou în ţinută de protecţie măsoară temperatura călătorilor la intrarea în staţie.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si