Regele Charles al III-lea reușește să se mențină într-o formă bună  la vârsta de 73 de ani. Fiul Reginei Elisabeta bea un ceai în fiecare dimineață, care stimulează longevitatea.

Citește si: Ruptura dintre Harry și tatăl său, Regele Charles al III-lea. De ce nu a participat prințul la cina de după funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Actualul monarh al Marii Britanii este extrem de atent la stilul său de viață.

Pentru a arăta așa, bea un ceai special în fiecare dimineață.

Ceaiul special băut de Regele Charles al III-lea

Fiul Reginei Elisabeta are anumite obiceiuri alimentare de la care nu se abate niciodată. În fiecare dimineață consumă ceai Darjeeling și un pahar cu suc de fructe.

Ceaiul pe care acesta îl consumă în fiecare zi este asemănător cu cel negru. Darjeeling este original din Bengalul de Vest, India, și este la mare căutare. Acolo există peste 86 de locuri unde se cultivă această plantă.

Citește si: LIVE VIDEO| Funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a s-au încheiat. Sicriul reginei, depus lângă cel al ducelui Filip de Edinburgh

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

„Cercetările sugerează că dietele bogate în alimente care conțin polifenoli ar putea oferi o anumită protecție împotriva dezvoltării bolilor de inimă, bolilor neurodegenerative, cancerului și diabetului”, a declarat Susan Rodder, medic.

Acest tip de ceai are multe beneficii asupra organismului uman. Darjeeling este consumat, de cele mai multe ori, pentru că stimulează longevitatea, dar este bun și pentru scăderea tensiunii arteriale, reducerea inflațiilor și sănătatea inimii.

„Polifenolii ajută la scăderea riscului de formare a celulelor canceroase”, a spus Molly Myers.

Citește si: Ce se va întâmpla cu hainele purtate de Regina Elisabeta a II-a in timpul vieții. Suverana nu purta niciodată aceeași ținută de două ori

Anumiți medici spun că acest ceai are efecte anticancerigene. Fiind bogat în vitamine, antioxidanți și polifenoli, ceaiul Darjeeling te poate ajuta să te menții într-o formă bună.

Pe lângă beneficiile de mai sus, ceaiul Darjeeling te ajută să scapi de stres, să slăbești, dar și să fii hidratat corespunzător. Regele Charles al III-lea nu doar că bea ceai în fiecare dimineață, ci este atent să aibă o alimentație sănătoasă.

Monarhul consumă dimineața și puțin suc de fructe naturale, care îl ajută să se mențină. Este bogat în vitamine și îți poate da energia de care ai nevoie.

Citește si: Secretul regelui Charles pentru o viață mai lungă. Ce consumă in mod constant


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si