Anchetatorii din Mexic au oferit o „teorie preliminară” despre ceea ce s-a întâmplat cu australienii Jake și Callum Robinson și cu prietenul lor american Jack Carter Rhoad, informează ABC News.

Ce au pățit, de fapt, turiștii dați dispăruți în Mexic

Părinții lui Jake și Callum au identificat cadavrele copiilor lor la o morgă din Ensenada duminică, 5 mai.

Frații Jake și Callum Robinson, alături de părinții lor 

Frații Jake și Callum Robinson, alături de părinții lor 

[Sursa foto: Facebook]

Autoritățile mexicane au găsit cadavrele celor trei bărbați găsiți într-o fântână din nordul țării.

Trupurile fără viață au fost identificate ca fiind cei doi frați australieni Jake și Callum Robinson și prietenul lor american Jack Carter Rhoad, care erau dați dispăruți de mai multe zile.

Au fost executați pentru cauciucurile de la mașina de teren!

Poliția mexicană crede că cei trei turiști au fost împușcați de o bandă de hoți care încercau să le fure mașina pentru cauciucuri.

Oficialii și-au dezvăluit teoria despre motivul crimelor, în timp ce membrii comunității de surf din Ensenada, în nord-vestul Mexicului, au ieșit în stradă pentru a cere securitate îmbunătățită în zonă.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Trei persoane au fost arestate pentru dispariția fraților Robinson, originari din Perth, și a domnului Rhoad, care campau în nord-vestul Mexicului.

Rămășițele lor au fost recuperate vineri din ceea ce fusese descris drept o fântână dezafectată în zonă.

Toți trei au murit cu o singură împușcătură în cap, potrivit Serviciului de Medicină Legală din Baja California.

Acest mod de ucidere a trezit suspiciuni la nivel local cu privire la posibila implicare a cartelurilor de droguri, care sunt răspândite în Baja California.

Tripla crimă, explicată printr-un furt de cauziucuri

Procurorul general al statului mexican Baja California, María Elena Andrade Ramírez, a declarat într-o conferință de presă organizată duminică, 5 mai, că teoria timpurie a autorităților este că bărbații au fost uciși într-un jaf care a mers prost.

Procurorul mexican a spus că atacatorii treceau prin zonă când au decis să fure rulota turiștilor, pe care o doreau pentru anvelopele sale, și că i-au împușcat proprietari când aceștia au opus rezistență.

„Criminalii au trecut cu mașina și au văzut rulota și corturile străinilor și au vrut să le fure cauciucurile.

„Făptașii s-au apropiat cu intenția de a lua rulota și a-i scoate anvelopele, și le-au urcat pe mașina lor mai veche. Probabil că a existat rezistență din partea turiștilor, iar agresorii au scos o armă găsită în posesia lor", a explicat oficialul mexican.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si