Scene de o cruzime ieșită din comun s-au petrecut ziua în amiaza mare într-o localitate din Buzău. Un bărbat în vârstă de 66 de ani a înjunghiat o vecină cu care avea niște neînțelegeri. Femeia a decedat pe loc în urma loviturilor. Imediat după ce a comis fapta, omul s-a dus acasă, unde a așteptat venirea polițiștilor, a transmis Simona Pătruleasa.

Ucisă în fața soțului

Nenorocirea s-a produs aseară, când femeia, împreună cu bărbatul ei imobilizat în scaun cu rotile, a ieșit afară, pe bancă. Victima, în vârstă de 75 de ani, avea grijă de soțul, ei iar plimbarea de seară era deja o obișnuință pentru aceștia. Pe neașteptate, în timp ce ambii soții stăteau pe banca, afară, un vecin a venit țintă spre femeie. Înarmat cu un cuțit, omul a înjunghiat-o chiar sub privirile îngrozite ale soțului, care nu a putut face nimic să împiedice oroarea.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citește și: Tragedie în Buzău! Femeie de 75 de ani, ucisă de un vecin, sub ochii soţului ei imobilizat în scaun cu rotile

Scenele petrecute pe ulița din județul Buzău au îngrozit locatarii. Nimeni nu înțelege ce l-a determinat pe bărbatul de 66 de ani să recurgă la un asemenea gest. Știau că între cei doi există mici neînțelegeri, însă nu s-au gândit niciodată la așa ceva. În plus, omul era cunoscut în localitate ca fiind o persoană agresivă, după ce consuma băuturi alcoolice. În zadar au încercat vecinii să o salveze pe victimă.
Au apelat de urgență ambulanța, însă pentru bătrână era prea târziu. Femeia a murit pe loc în urma loviturilor.

Imediat după comiterea crimei, agresorul a mers la el acasă, de unde i-a așteptat pe polițiști să vină să îl ridice. A fost încătușat și dus la audieri la Poliția Orașului Pogoanele. Ulterior, el a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si