Cel mai bun prieten al lui Dincă: ”La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. A trecut pe lângă mine şi nu m-a salutat”

Paul Mieilă, cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dincă, povesteşte că în ziua în care Alexandra a fost răpită, în zona casei unde locuieşte acesta era o înmormântare. Atunci ar fi adus-o pe fetiţa de 15 ani acasă. „A băgat urgent maşina în curte, era foarte grăbit, nu agitat”.

Author: R.B. joi 01 august 2019 , 12:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  „Miercuri, pe 24 iulie, eu şi soţia mea am mers la înmormântarea fratelui. Chiar dacă mă deplasez greu, trebuia obligatoriu să merg. Şi reţin foarte bine ora când am ajuns în faţa casei lui Dincă pentru că soţia s-a uitat la ceas.

  Dorea să vadă cât am mers pe jos. De la casa mea până la el nu e mult, dar eu am parcurs drumul într-o oră. Mergeam, mă opream. Foarte foarte greu. De aceea, ştiu foarte sigur că la ora 10.30 am ajuns În dreptul casei lui Dincă”, spune fostul prieten.

  Citeste si: Prezicătoarea Maria Ghiorghiu susţine că ştie unde se află Alexandra şi Luiza

  „La ora 10,30, exact când noi am ajuns în faţa casei lui Dincă, l-am văzut şi pe el. A parcat maşina peste drum, a coborât, a traversat, a deschis porţile în grabă şi a intrat.

  A băgat urgent maşina în curte, era grăbit, nu agitat. A trecut pe lângă mine şi nici nu m-a salutat. La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. Acum ştiu sigur. Nimeni de la poliţie n-a venit să mă întrebe ceva. Mă duceam eu să le zic, dar v-am zis, mă deplasez foarte, foarte greu”, a mai declarat Paul Mieilă.

  Sursa: adevarul.ro


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si