Cel mai important producător de navete plastic de pe piață

Dacă sunteți o companie care activați în domeniul agriculturii, producției industriale și de bere, în industria auto sau alimentară și aveți nevoie de soluții logistice pentru ambalarea, stocarea și transportul anumitor produse, întotdeauna aveți nevoie de un partener de încredere care să vine cu soluții cât mai bune și inovative.

M.C.B., vineri 28 decembrie 2018 , 17:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Datorită provocărilor venite din partea nevoii de a  găsi mereu cele mai eficiente navete pentru depozitarea produselor și mărfurilor, care să protejeze și mediul, compania Schoelller Allibert- producator navete plastic, și-a propus să fie mereu cel mai competitiv partener din domeniu.

În sprijinul marilor clienților din domeniul agricol, industrial și alimentar Schoeller Allibert a dezvoltat o gamă variată de navete și ambalaje de plastic, atât standard, cât și personalizate.

Containere mari pliabile, paleți din plastic, cutii, containere stivuibile, coșuri, containere pe roți sau pentru manipularea lichidelor, ambalaje diverse, navete pentru băuturi sau dublu stivuibile, găleți pentru substanțe periculoase, toate aceste produse de plastic, de cea mai înaltă calitate le puteți găsi la acest producător.

Schoeller Allibert  este o companie cu tradiție care inventează, proiectează, dezvoltă și produce navete, cutii și soluții de ambalare din plastic de mai bine de 50 de ani. Compania este prezentă pe toate piețele internaționale, fiind formată din cei mai importanți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Principalele avantaje ale acestor soluții de ambalare distribuite și în România sunt: calitatea superioara, utilitatea și durabilitatea. Achiziția și folosirea de astfel de produse contribuie la sporirea eficienței și rentabilității lanțului de aprovizionare, reduc costurile de transport, cantitatea de deșeuri și ajută la protejarea mediului.

Produsele pe care le oferă această companie de prestigiu acoperă o gama completă de soluții de ambalare din plastic, de la produsele standard cele mai căutate până la variante personalizate. Produsele de  plastic returnabile pe care le realizează pot fi grupate în următoarele zece categorii principale:

 • containere mari pliabile (FLC),
 • lăzi pliabile (FSC),
 • boxpaleți rigizi din plastic
 • navete și tăvi pentru industria băuturilor
 • containere stivuibile
 • navete dublu stivuibile
 • găleți
  certificate ONU pentru manipularea substanțelor periculoase
 • containere IBC pliabile pentru manipularea lichidelor
 • paleți din plastic
 • cărucioare pentru manipularea navetelor.

Datorită calității superioare și grijii pentru mediul înconjurător, produsele realizate de această companie sunt sinonime cu prestanța și durabilitatea. Folosirea produselor de Schoeller Alliber conferă  valoare companiilor care decid să achiziționeze și să folosească soluțiile propuse. Datorită deciziilor lor aceste companii contribuie la eficiența folosirii unor produse ecologice, aleg să protejeze natura și să reducă gradul de poluare al planetei.

Navetele de plastic și ambalajele folosite în orice domeniu trebuie să fie eficiente și să asigure protejarea produselor și mărfurilor în întreg procesul de transport și depozitare. Ambalajele trebuie să conserve  calitatea produselor din momentul în care sunt culese sau recoltate de pe câmp sau sunt produse într-o fabrică până în momentul în care ajung pe rafturile depozitelor sau supermarketurilor. Shoeller Allibert oferă în acest sens o gamă variată de soluții de ambalare reutilizabile, foarte solide, cu utilizări multiple: containere stivuibile, navete dublu stivuibile, navete pliabile, containere mari rigide sau pliabile care

satisfac perfect nevoile specifice ale multor industrii.

Navetele Prelog® și Ortus® sunt cele mai bune ambalaje pentru companiile de vânzare en gros, dar și pentru companiile care se ocupă cu livrarea sau vânzarea cu amănuntul a fructelor și legumelor. Faptul de a fi pliabile le face extrem de eficiente.  

Industria alimentara impune cerințe specifice în privința ambalajelor: 100% siguranță în transportul materiilor prime, controlul strict al ingredientelor și al condițiilor de igienă până la obținerea produsul final. Întrucât în industria alimentara majoritatea proceselor sunt automatizate, compania a proiectat o serie de ambalaje speciale, care susțin sarcini mari în sistemele de depozitare în rafturi High Bay.

Navetele de plastic dublustivuibile, coșurile și diversele soluții de ambalare furnizate de companie accelerează procesele lanțului de aprovizionare și sporesc rentabilitatea, fiind foarte rezistente și complet reciclabile la sfârșitul perioadei de utilizare.

Schoeller Allibert este lider de piață și în furnizare de soluțiile returnabile pentru industria băuturilor.  Aproape toate dezvoltările importante din domeniul navetelor de băuturi își au originea la această companie. Leaderul este creatorul unei game de produse speciale pentru industria băuturilor: de la a patra generație de navete de bere, la Bottle Carrier sau butoiul Key Keg®.

Asocierea unei mărcii la punctul de vânzare cu acest mare producător de navete și cutii de plastic este esențială pentru atingerea obiectivelor  de marketing. Schoeller Allibert este lider de piață în domeniul producției de navete returnabile pentru industria băuturilor și vine mereu cu soluții noi și cât mai potrivite.

Echipamentele tehnologice avansate permit crearea unei game variate de navete pentru băuturi, care generează multiple oportunități de marketing.

Navetele cu un design deosebit permit identificarea rapidă a mărcii la punctele de vânzare și adaugă valoare produsului, făcându-l mult mai atractiv și mai demn de încredere în  fața consumatorului.

Dacă sunteți în căutarea unui producător de navete de plastic, Schoeller Allibert vă poate ajuta să aveți cele mai eficiente soluții, ce garantează calitate de la începutul până la sfârșitul procesului de ambalare, transport, depozitare, distribuție și comercializare a produselor.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 22 aprilie 2021. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc Live Rezultate Loto 6 din 49 joi, 22 aprilie 2021. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc Live
spotmedia.ro
Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL... Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL susțin creșterea taxelor
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
b1.ro
Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din... Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19 (VIDEO)
infoactual.ro
Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si