Cel mai mare regret al lui Alexandru Cumpănașu: "Nu voi mai face greșeala asta a doua oară!!!"

Alexandru Cumpănașu a fost una dintre cele mai active persoane din spațiul public în ultima perioadă, odată cu izbucnirea scandalului legat de răpirea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

K.B., vineri 06 decembrie 2019 , 08:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Unchiul Alexandrei Măceșanu luat parte la toate dezbaterile cu privire la cele petrecute în Caracal, încercând să facă lumină în acest caz și dreptate pentru nepoata sa. Mai mult, s-a implicat politic, hotărându-se să candideze la alegerile prezidențiale, însă fără să iasă învingător.

Dezamăgirea a fost mare, tocmai pentru că a investit mult timp în asta și și-a neglijat familia, lucru pe care îl regretă cel mai mult.

Citeste si: Finul lui Galeș, mesaj bizar la 2 zile după moartea lui Cornel: ”Gore, sună urgent pe nașu”! Expeditorul, o persoană extrem de apropiată de soțul Ilenei Ciuculete EXCLUSIV

Citeste si: VIDEO | Franța, blocată de greve și proteste. Efectele se resimt pe aeroporturile din România

Citeste si: VIDEO | Cine sunt cei doi români - tată și fiu - uciși în accidentul înfiorător din Spania

Citeste si: Cu cine a înlocuit-o Adelin de la ”Puterea Dragostei” pe Ștefania! Imaginile care spun totul

Alexandru Cumpănaşu are trei copii cu prima soţie, iar în doar câteva luni, actuala nevastă urmează să-i mai aducă pe lume un nou moştenitor.

"El este sufletul și lumina ochilor mei! L-am neglijat lunile acestea pentru a mă dedică unei cauze și unui popor care în mare parte a preferat minciuna, golănia, ulei, zahăr, bârfă. Nu voi mai face greșeala asta a doua oară!!! Astăzi am stat mai mult cu el și merită cu adevărat iubirea și atenția mea. Nu cu porția, ci cu polonicul!", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si