Finul lui Galeș, mesaj bizar la 2 zile după moartea lui Cornel: ”Gore, sună urgent pe nașu”! Expeditorul, o persoană extrem de apropiată de soțul Ilenei Ciuculete EXCLUSIV

Un mesaj bizar a apărut pe pagina de socializare a finului lui Cornel Galeș, la două zile după moartea fostului soț al Ilenei Ciuculete.

Author: Radu Constantin joi 05 decembrie 2019 , 22:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Interpretul Gore Belanschi este finul familei Galeș, respectiv al lui Cornel și al Ilenei Ciuculete, ambii trecuți în neființă. Acesta a primit zeci de mesaje de condoleanțe, începând cu 1 decembrie, ziua morții lui Galeș.

Printre acestea se găsește și unul destul de ciudat, ținând cont că a fost postat la două zile după ce toată lumea aflase despre moartea ”văduvului”.

”Gore, sună urgent pe nașu”, este mesajul scris de Doina Buni către finul Gore Belanschi și datat 3 decembrie, ora 13:52. Doina este nimeni alta decât nașa lui Cornel și a Ilenei, ea aflându-se printre cei care au aflat primii de moartea lui Galeș. Mesajul este de-a dreptul inexplicabil, în condițiile în care nașul lui Gore, Cornel Galeș, era mort de mai bine de 60 de ore.

Și pentru ca paradoxul să fie total, Gore a dat ”like” postării respective, fără să întrebe cum ar putea suna o persoană decedată.

Citeste si: Când va fi înmormântat Cornel Galeș? Primul anunț despre repatrierea fostului soț al Ilenei Ciuculete

Citeste si: Cel mai mare regret al lui Cornel Galeș. A murit fără să-și îndeplinească dorința supremă

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș în urmă cu puțin timp! Sute de persoane i-au scris mesaje

Ce nu se mai potrivește în ”cazul Galeș”?

Cornel Galeș a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:30, conform unor apropiați ai acestuia. Ultima activitate pe WhatsApp a avut loc în noaptea respectivă, la ora 02:32. Culmea este că presa din Spania a anunțat un accident mortal care se potrivește perfect cu scenariul morții lui Galeș cu o zi înainte, adică în noaptea de vineri spre sâmbătă, relatarea având loc pe 30 noiembrie.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si