Cel mai potrivit aspirator Karcher pentru tine: cum îl alegi?

Aspiratoarele Karcher, în inconfundabilele lor culori galben și negru, sunt printre cele mai apreciate și mai bine vândute la nivel mondial. Compania înființată la Stuttgart își vinde produsele în aproape 200 de țări la nivel mondial și cei mai mulți clienți ai unui aspirator Karcher, de exemplu, nu au mai schimbat brand-ul odată ce au descoperit performanțele acestora.

Author: Andreea Bolocan luni 18 octombrie 2021 , 18:24

Aspiratoarele Karcher emag

Aspiratoarele Karcher

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dacă și tu ți-ai pus în plan să cumperi un aspirator Karcher, dar nu știi care ți se potrivește cel mai bine sau care îți este cel mai util, acest articol te-ar putea ajuta.

1. Cel mai bun aspirator Karcher sub raport calitate/preț: SE 4002

Mai mult decât un aspirator, o stație de aspirare: Karcher SE 4002.

Funcționează ca 3 în 1, oferă funcții pentru spălare, aspirare umedă și aspirare uscată. Include un furtun integrat pentru aspirare și pulverizare cu o duză specială pentru curățarea tapițeriei. În acest fel, se realizează o curățare profundă a covoarelor, saltelelor și mobilierului.

Acest model are dimensiuni de 44,1 x 38,6 x 48 cm, cântărește 8 kilograme și poate stoca până la 4 litri. Datorită dimensiunilor sale mari, are capacitatea de a atinge multă putere, ajungând la 1400 de wați. Unele dintre accesoriile sale sunt un rezervor de apă integrat și un rezervor de apă detașabil, rezervoare separate pentru apă murdară și apă curată, cablu de conectare și o duză pentru caneluri și colțuri.

Acest model este ideal pentru casele cu familii numeroase, animale de companie și multe covoare sau mobilier de tapițerie.

2. Cel mai bun aspirator Karcher de mare capacitate: WD 6 Premium

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Dacă aveți nevoie de un aspirator cu o capacitate mare, atunci Kärcher MV 6 P Premium este pentru dvs. Una dintre cele mai utile în ceea ce privește funcțiile sale, în plus față de aspirarea umedă și uscată, îndeplinește sarcinile de: suflare, ieșire evacuare pentru vidarea lichidelor și ieșire pentru conectarea sculelor electrice.

Fabricat cu filtru din oțel inoxidabil, acest model cântărește 9,1 kilograme și are dimensiuni de 38,2 x 41,81 x 69,39 cm, care vă permit să depozitați 30 de litri în interiorul acestuia. Unele dintre accesoriile pe care le oferă sunt: ​​o pungă de filtru robustă din fetru, o perie de aspirație cu peri moi, una cu peri duri și un filtru de cenușă pentru murdărie aspră.

Recomandăm acest model persoanelor care au nevoie de un aspirator de mare capacitate care să le servească în off-road. Aspiră lichide la fel de ușor pe cât suflă praf în locuri greu accesibile.

3. Cel mai bun aspirator Karcher de dimensiuni compacte

Mulți dintre noi ne dorim un aspirator ușor de manevrat, care să nu ocupe mult spațiu. În acest caz, Kärcher VC 3 este perfect. Cu dimensiuni de 38,8 x 26,9 x 33,4 cm, acest dispozitiv ușor cântărește doar 5 kilograme și stochează 0,6 litri.

Acest model are tehnologie multiciclonică care permite aspirarea fără a fi nevoie să folosiți un sac de filtrare. În acest fel, nu trebuie să vă bateți capul cu cumpărarea și înlocuirea sacilor. Vine cu accesorii precum: filtru igienic HEPA, duze detașabile pentru pardoseală și duze pentru parchet cu peri moi.

Ideal pentru persoanele care trăiesc în cuplu, singuri sau chiar cu familii mici. Poate fi depozitat cu ușurință și asigură o curățare temeinică.

Citeste si: Sarah Dumitrescu s-a fotografiat nemachiată. Cum arată fiica Anamariei Prodan complet naturală- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Pique, etichetat din nou drept cel mai neglijent părinte! Fostul iubit al Shakirei l-a uitat pe fiul sau cel mic, Sasha, într-un magazin- radioimpuls.ro

4. Cel mai bun aspirator Karcher pentru combaterea alergiilor: DS 6

Unul dintre marile avantaje ale unui aspirator este că-ți iei adio de la acarieni și alergii, iar pentru aceasta Karcher DS 6 este cel mai bun. Acest model reține până la 99,5% din particulele de praf și oferă un aer de evacuare mai curat, excelent pentru persoanele care suferă de alergii.

Cu dimensiunile de 28,9 x 34,5 x 53,5 cm cântărește 7,5 kilograme și are o capacitate de 2 litri. Este convenabil de depozitat datorită celor două poziții de așezare, atât vertical cât și orizontal. Accesoriile sale includ un rezervor de apă, un furtun de aspirație, duze pentru podea, caneluri și tapițerie. De asemenea, are un filtru intermediar, un filtru de apă și un filtru HEPA 12.

Acest model este perfect pentru persoanele care suferă în mod regulat de alergii și care pot beneficia de un aer mai curat și mai proaspăt.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si