Cele mai originale moduri prin care bărbații pot oferi inele de logodnă!

Logodna este un moment special în viață oricărui cuplu. Fie că ești la prima experiență de acest gen sau la treia, emoțiile vor fi aceleași. De ambele părți! Însă, bărbații sunt cei care adesea au emoții mai mari. Acestea se datorează alegerii inelului, nesiguranța în fața răspunsului partenerei și, desigur, pregătirii momentului în sine. Inelul de logodnă, prin excelență, este simbolul unei promisiuni. Este un simbol ce pare să nu se demodeze niciodată.

Author: Mircea Pop miercuri 24 martie 2021 , 14:45

Cele mai originale moduri prin care bărbații pot oferi inele de logodnă!
Cele mai originale moduri prin care bărbații pot oferi inele de logodnă!
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De fapt, se pare că cuplurile sunt din ce în ce mai fidele acestei tradiții. Și totuși, cum spuneam, sunt unele detalii care le dau bătăi de cap domnilor ce sunt pe punctul de a face o cerere în căsătorie. Deci, să vedem cum puteți să oferiți inele de logodna într-un mod original, în funcție de personalitate.

Singurul inel pe care iubita ta îl va purta mereu, alături de verighetă, este inelul de logodnă. Acesta trebuie ales cu grijă, după ce ai studiat personalitatea iubitei. De asemenea, trebuie să cunoști bine dimensiunile degetului, pentru că nu este nimic mai de rău augur decât un inel de logodnă care nu se potrivește. În plus, dacă vei avea un mod original de a face cererea, răspunsul ei va fi, cu siguranță “da!”.

Ești un tip rațional? Nu vorbești mult, dar ești capabil de gesturi profunde? Pentru tine, cel mai bun mod de a-ți surprinde iubita este să o faci să găsească în cuibul vostru cutia cu inelul de logodnă.

Și chiar dacă aveți o casă în construcție, poți ascunde cutia undeva și o poți face să o găsească. Fă o inimă pe podea din lumânări mici și așeză cutia cu inelul în centru. Acest gest, simbolizează angajamentul și modul în care pui preț pe relația voastră.

Citeste si: Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

Îți place să călătorești? Pentru cuplurile care nu renunță la escapadele romantice în întreaga lume, locul ideal pentru a o cere în căsătorie este într-o călătorie. Alege o destinație de impact precum o capitală europeană. Dacă nu poți, sunt locuri deosebit de frumoase și în România, unde poți face o cerere în căsătorie. Brașov, Sibiu, pe malul Mării Negre, în Delta Dunării- ai o mulțime de opțiuni. Dacă nu ești sigur, caută pe internet o lista cu cele mai romantice locuri din țară noastră. Cu siguranță le vei găsi.

Pentru cei care au o fire mai romantică, inelul nu poate fi decât punctul culminant al unei seri frumoase, la cină, într-un restaurant sau într-o locație deosebită, la lumina lumânărilor, purtând o ținută formală impecabilă. Poți ruga personalul să te ajute cu pregătirea momentului. Suntem siguri că vei avea toată susținerea.

Te simți cu adevărat sentimental și vrei să ajungi direct în inima viitoarei tale soții? Trebuie doar să cumperi două bilete pentru un film de dragoste la cinema sau la o premieră la teatru. Cu luminile stinse și înainte că aplauzele să cuprindă sala, îi poți oferi cel mai frumos inel de logodnă iubitei tale.

Ții la tradiții și vrei să profiți de anumite ocazii pentru a-i însenina ziua iubitei? Pentru tine, momentul ideal pentru a oferi inelul de logodnă poate fi într-o zi de sărbătoare, în fața întregii familii. Imaginează-ți că poți face asta cu ocazia unei sărbători precum Paștele. Poți așeza inelul într-un ou de ciocolată.

Ești tipul care iubește aventurile și senzațiile tari? Dacă și iubita ta este același gen de femeie, atunci chiar poți face o cerere în căsătorite cu adevărat impresionantă. Poți face asta în timp ce săriți cu parașuta, faceți rafting ori orice activitate extremă. Asigură-te că cineva filmează totul pentru a imortaliza acest moment inedit.

Citeste si: Cum arată nunțile în 2021. Mirii acceptă nunți fără dans și cu testarea COVID-19 a invitaților

Ești un tip creativ? Ei bine, alege să creezi un album cu fotografiile voastre cele mai frumoase, sub care să scrii câte o poveste sau un vers care să-i trezească emoții puternice. Apoi, la sfârșitul albumului, poți lipi inelul de logodnă.

Ești un tip amuzant? Îi poți cânta o serenadă sau poți face un dans inedit alături de o trupă profesionistă. Te vei distra și tu, și ea de minune și, după ce termini “reprezentația” îi poți oferi inelul de logodnă. Cu siguranță, nici ea, nici vecinii, nu vor uita momentul.

Ce să nu faci atunci când îi oferi inelul. În primul rând, asigura-te că relația voastră este destul de solidă. Ar fi păcat să te lovești de un refuz. Apoi, există o mulțime de situații în care nu trebuie să oferi un inel de logodnă. De exemplu, dacă are un job foarte serios, unde nu sunt acceptate anumite lucruri, nu te duce acolo cu inelul de logodnă. S-ar putea să se simtă stânjenită și să aibă chiar probleme la locul de muncă. În plus, trebuie să o cunoști bine pentru a evita sau a face anumite tipuri de cereri. Vorbeam mai sus despre aventuri și sporturi extreme. Dacă nu iubește astfel de senzații, nu o pune să facă bungee jumping doar de dragul de a-i oferi inelul. S-ar putea să strici totul. Alege bine momentul, chiar dacă este muncă multă. Până la urmă, tot ceea ce dorești, este să o ceri în căsătorie în cel mai frumos mod.

Citeste si: VIDEO- Ținutele bebelușilor pentru botez, minunății care ne încântă

Pe scurt, fiecare idee poate avea sau nu acea atingere de magie pentru a-ți surprinde iubita. Nu uita însă să te înarmezi cu cel mai bun zâmbet, cu cea mai potrivită ținută pentru ocazie și să mergi direct către inima ei cu promisiuni și dedicații sincere, care o vor impresiona. De acolo, va începe călătoria care te va conduce, pas cu pas, către o frumoasă viață în doi, alături de o femeie pe care o iubești.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si