Cele mai stranii afișe din campania electorală! Unii au lipit stickere pe coșurile de gunoi, iar alții au anunțat că vor candida pentru a se îmbogăți! FOTO

Candidații obscuri din campania electorală au încercat să atragă atenția prin afișe electorale care s-au dorit a fi amuzante.

Author: Matei Vaihan sâmbătă 26 septembrie 2020 , 18:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

S-a încheiat  o campania electorală în care partide și oameni politici au încercat să iasă în evidență cu orice preț.

În presă s-au trecut în revistă câteva din cele mai originale afișe electorale, realizate din dorința de a atrage atenția și a câștigat câteva voturi în plus. Unele dintre ele au umor, în timp ce altele au unul involuntar.

Mihai Datcu candidează pentru funcția de primar al Sectorului 2, din partea Partidului Oamenilor Credincioși. Afișul său electoral este extrem de derutant, pentru că mesajele care se referă la planurile de viitor sunt scrise cu caractere diferite, rândurile intrând unul în altul, fiind greu de citit.

Mihai Datcu
Pe afișul lui Mihai Datcu, mesajele sunt greu de citit

Citeste si: „Împăratul lumii” vrea să fie primar la Târgu-Jiu! A umplut orașul cu afișe electorale, deși nu candidează la alegerile locale!

Citeste si: Alegeri Locale 2020. Cum pot vota persoanele confirmate cu COVID-19

Citeste si: Ce bogat era primarul care a murit cu două zile înainte de alegeri! Fost șef la ISU Botoșani, Radu Anton primea o pensie uriașă de la Ministerul de Interne! EXCLUSIV

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Într-un oraș de provincie, s-a ales ca mesaj electoral care nu are cum să fie ignorat. Un grafitti roz, aplicat pe un transformator al ENEL, pe care este scris mesajul “Un oraș, un primar”.

Afiș electoral
Transformatorul a fost transformat în afiș electoral

Mai multe stickere lipite pe coșurile de gunoi, pe care scrie „Mike primar”, cu sigla celebrei firme Nike, anunță candidatura lui Mihail Neamțu (PMP) la Primăria Sectorului 3.

Afiș electoral
În București, stickere au fost lipite pe coșurile de gunoi

Cel mai sincer afiș electoral: "Nici nouă nu ne vine să credem că e nevoie să promitem așa ceva"

Ahitectul Tudor "Tubel" Schinagel candidează pentru funția de primar al Sectorului 1. El a scris pe afișul electoral "Tată a trei copii și sătul de muncă, candidez să ma îmbogățesc. E șansa mea să mă pricopesc!"

Afiș electoral
Afișul lui Tudor Schinagel, prin care anunță că vrea să se îmbogățească

Călin Strîmbeanu candidează pentru Consiliul local Întorsura Buzăului, din partea USR PLUS. Pe afiș apare un joc de cuvinte care leagă numele său de familie de cel al localității. "Îndreptăm Întorsura", este mesajul lui Strîmbeanu.

 

Afiș electoral
Călin Strîmbeanu a anunțat că va îndrepta lucrurile

 

În fine, USR-Plus a realizat un afiș electoral (foto sus) care se referă la o problemă uriașă în București, cea a apei calde. Astfel, pe afiș apare un bărbat care s-a băgat sub duș și e stropit cu apă. "Vă promitem apă caldă. Nici nouă nu ne vine să credem că e nevoie să promitem așa ceva". 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si