V-am pregatit o lista cu cele mai tari bancuri cu moldoveni, atent selectionate dintr-o mare de glume cu compatriotii nostri. Savuroase si picante, aceste bancuri sunt un deliciu in vacante, cand stati cu prietenii la o terasa, la plaja, la munte in excursie sau pur si simplu undeva unde va doriti sa treaca timpul mai repede, intr-un mod placut.

1. Doi moldoveni îndrăgostiţi stau pe o bancă într-un parc:- Marie, vrei să-ţi arăt Ursa Mare?- Măi Ioane, aici, de faţă cu atâta lume?

Glumele cu moldoveni sunt intotdeauna amuzante

2.- De ce merg iarna moldovenii la colţul casei?- Că acolo sunt 90 de grade. 3.- De ce îşi plimbă moldovenii copii cu roaba prin beci?- Ca să se obişnuiască cu metroul. 4.- Cum recunoşti mirele la o nuntă de moldoveni?- Are cel mai mişto trening.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

5.

- De ce ţin moldovenii târnăcopul lângă televizor?- Când se strică un canal, sapă altul. 6. Ştefan cel Mare la război:- Pi cai, oşteni!- Şi io picai, Măria Ta!

Cele mai tari bancuri cu moldoveni. Ultimele trei sunt "de coma"

7. Un român la Chişinău se apropie de un localnic:- Nu vă supăraţi, caut magazinul „Lumea copiilor"! Moldoveanul:- Nu mă supăr, căutaţi-l.

8.- Ce zic moldovenii când îşi scot şosetele?- A mai trecut un an...

Ai aici cele mai tari bancuri cu moldoveni

9. Erau doi ciobani moldoveni şi stăteau sprijiniţi în bâte. Deodata unul dintre ei ia bâta şi îl loveşte zdravăn pe celălalt în faţă. Ăla se ridică plin de sânge şi ia poziţia iniţiala fără să zică nimic. Peste un timp îl întreabă pe celălalt cioban:- Bă, tu când ai dat adineauri, ai dat serios sau în glumă?- Păi, în serios... - Aşa, bă. Să nu faci tu glume din astea cu mine!

10.- De ce fug moldovenii după Salvare?- Ca să pupe crucea.

Acum ca ati citit cele mai tari bancuri cu moldoveni, suntem siguri ca veti avea o zi mult mai vesela.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si