Celebra ”Coana Chiva”, declaraţii despre Busu, de pe patul de spital. “Poate dacă eram acolo nu se întâmpla asta...“

Actriţa Nataşa Raab, cea care o interpretează pe celebra Coana Chiva a făcut declaraţii despre actorul Florin Busuioc.

Author: M.C.B. joi 08 noiembrie 2018 , 08:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nataşa Raab a fost internată zilele trecute în spital, din cauza unor probleme de sănătate. Actriţa a vorbit despre Florin Busuioc, după ce acesta a suferit un infarct la Craiova.

”Vreau să vă spun că nu aş vrea să vorbesc foarte multe. Este ardelean de-al meu, actorii după 50 de ani începem să plătim oanele sparte.

Este greu. Şi eu sunt internată la Elias. Vasile Voiculescu spunea că în fiecare seară murim câte un pic pentru Măria Sa, publicul. Este un bun om de televiziune, dar şi un actor extraordinar. Mă bucur că pot să vorbesc despre el. N-am avut plăcerea să joc cu el, îmi pare rău că eu eram la Elias, poate dacă eram acolo nu se întâmpla asta. Se ştie că soţul meu a fost medic la Craiova, dădeam telefoane pe unde trebuie. Este păcat de Dumnezeu. Este un om care pune suflet în tot ce face”, a spus Nataşa Raab, la Răi Da Buni.

Medicii au decis ca actriţa să mai rămână în spital, pentru mai multe investigaţii medicale. 

„Sunt la Elias şi mulţumesc doctorilor şi asistentelor, infirmierelor pentru grija lor. Mai repar şi eu din stricăciunile vieţii de actor dedicat publicului şi scenei, care nu te iartă când nu ştii să joci tehnic şi dai totul', este mesajul transmis de Nataşa Raab.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si