Celebrul festival Neversea a fost ANULAT! Veste tristă pentru tinerii dornici să petreacă

Organizatorii Festivalului Neversea 2021 au făcut un anunț trist pentru tinerii dornici de petrecere: au decis anularea evenimentului mult așteptat.

Author: Albert Matei vineri 02 iulie 2021 , 14:51

Celebrul festival Neversea a fost ANULAT! Veste tristă pentru tinerii dornici să petreacă
Celebrul festival Neversea a fost ANULAT! Veste tristă pentru tinerii dornici să petreacă[Sursa foto: Facebook.com / Neversea]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Festivalul Neversea 2021, anulat. Mesajul organizatorilor 

„Dragi visători de la Neversea, de la răsărit până la apus, ne este dor de voi! Având acest lucru în minte, ne-am dori să știți că am încercat tot ce ne stă în putere pentru a vă aduce pe Insula Viselor, o oază de libertate și muzică, o evadare suprarealistă.

Din cauza timpului extrem de scurt oferit pentru organizarea festivalului ținând cont de reglementările actuale în contextul pandemic, a trebuit să luăm cea mai grea decizie de până acum. După o analiză a opțiunilor noastre, printre care unele au inclus mutarea evenimentului NEVERSEA în toamnă, am decis să nu facem pe nimeni să compromită experiența – publicul, echipajul sau artiștii.”

, a fost postarea publicată pe contul oficial de Facebook Neversea. 

Citeste si: VIDEO| Celebrul DJ olandez Armin van Buuren vine în România! "Pregătesc un set unic...”

Așadar, organizatorii celebrului festival au decis anularea Neversea  după ce timpul de organizare ar fi unul mult prea scurt pentru a putea fi puse la punct toate detaliile. 

Deși își făcuseră multe planuri în ceea ce privește organizarea și totodată chiar au susținut în luna mai faptul că va exista o dată sigură la care evenimentul va fi fixat, reprezentanții au decis în cele din urmă anularea petrecerii, veste ce nu a sunat deloc bine în rândul tinerilor. 

Festivalul Neversea, anulat. Când va avea loc marele eveniment

După aflarea veștii, foarte mulți tineri au sperat că festivalul se va ține totuși într-o altă lună, mai exact în toamnă. Reprezentanții au decis însă că Neversea va avea loc în 2022.

„NEVERSEA, cel mai mare festival pe plajă din Europa, se naște din dragoste pentru vară, soare și libertatea de a alerga desculț pentru a împlini visele. Cu alte cuvinte, cum vara este singura noastră opțiune adevărată, ne-a rămas alternativa de a amâna NEVERSEA pentru vara anului 2022.

Ne vom întoarce anul viitor cu mai multă energie ca oricând, experiențe incredibile și un line-up ce vă va face să vă eliberați de tot ce nu ați putut să strigați în acești doi ani.”, au mai transmis oficialii Neversea pe Facebook.

Citeste si: VIDEO- Festivaluri anulate din nou. Participanții mai au de așteptat

Festivalul Neversea, anulat. Ce primesc persoanele care au cumpărat deja bilete

Totodată, oficialii au vrut să mai clarifice un aspect în ceea ce-i privește pe petrecăreții care au apucat deja să își achiziționeze bilete pentru Neversea 2021. 

Citeste si: Cine urcă anul acesta pe scena UNTOLD? Rapper-ul Tyga, invitat în premieră

Aceștia vor fi ținuți la curent cu noile schimbări prin informații care vor fi trimise pe email. De asemenea, vor ști cu exactitate când va avea loc evenimentul din 2022, la care vor putea participa cu biletele pe care deja le-au achiziționat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si