In aceasta seara, celebrul antrenor,  Cesar Millan, a ajuns la Bucuresti si este pregatit sa-i impresioneze pe romani printr-un show de zile mari.

"Ce sunt pregatit sa va invat?! Orice oamenii omit, de cele mai multe ori. Omit intotdeauna simplitatea lucrurilor, cei mai multi le complica si le fac dificile. Cred ca viata cu un caine trebuie sa fie una linistita"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cesar Millan este pregatit sa demonstreze iubitorilor de caini din Romania ca dragostea, increderea si tehnicile speciale de dresaj  pot face minuni, indiferent daca patrupetul este de rasa sau maidanez.

"Vom alege cei mai rai caini. Da, da! Vreau ca lumea sa vada cum comportamentul unui astfel de caine cum se schimba cand vin si il prind in lesa"

"Nu este atat de mult vina cainelui ca nu asculta, cat a omului ca nu intelege cat de simplu este sa il antrenezi"

"Magia si stiinta din spatele a ceea ce fac, este foarte simpla. Tocmai de aceea imi place sa calatoresc prin diferite tari pentru a o impartasii"

Marti, 21 martie, talentatul psiholog si antrenor canin, isi va face aparitia in premiera pe scena Salii Polivalente din capitala in show-ul de exceptie, prezentat cu succes pe marile scene europene in cadrul turneului 'Once Upon a Dog Tour'.

Gazda marelui eveniment este colegul nostru, Daniel Nicolaina, intru-cat Kanal D si rubrica" Salvam suflete" sunt parteneri media.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si