Cetăţeanul italian preluat cu stare febrilă de la Aeroportul din Sibiu rămâne sub observaţie la Spitalul Judeţean, fiind izolat preventiv

Cetăţeanul italian care a fost preluat de iSU cu stare febrilă de la Aeroportul din Sibiu va rămâne sub observaţie peste noapte la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, el fiind izolat preventiv, în condiţii de siguranţă.

K.B., luni 24 februarie 2020 , 20:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Reprezentanţii ISU Sibiu au transmis că pacientul preluat de la aeroport este izolat preventiv, în condiţii de siguranţă, la Secţia Boli Infecţioase a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

"Se află sub observaţie şi monitorizare în această noapte", au arătat aceştia.

Citeste si: Tulcea: Autorităţile au amenajat 80 de locuri de cazare pentru persoanele care ar putea avea nevoie de carantină din cauza coronavirusului

Citeste si: Șofer român întors din Italia, respins de soție. Femeia l-a dat afară din casă de frica CORONAVIRUSULUI

Citeste si: Omenirea pe cale de dispariție din cauza Coronavirusului: „Lumea trebuie să se pregătească de o eventuală pandemie”

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Cpt Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu au fost solicitaţi, luni, pentru preluarea şi transportarea unui pacient cu stare febrilă de la Aeroportul Internaţional Sibiu.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost transportat cu autospeciala de transport victime multiple la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru efectuarea de investigatii suplimentare.

Ulterior, reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că este vorba de un cetăţean italian, care a venit pe ruta Veneţia - Viena - Sibiu.

 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si