Christian Sabbagh a devenit „Membru de Onoare” al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operatii

Christian Sabbagh, prezentatorul principalului jurnal informativ Kanal D din weekend, a fost desemnat „Membru de Onoare” al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operatii, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc astazi, in Constanta, la sediul filialei Muzeului National Militar „Ferdinand I”.

R.B., miercuri 26 februarie 2020 , 17:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Evenimentul, la care au fost prezente personalitati din structurile Armatei Romane, veterani de razboi, reprezentanti ai presei, a fost un prilej pentru a stabili viitoarele actiuni ale militarilor veterani din teatrele de operatii si pentru prezentarea obiectivelor Ordinului Militar al Veteranilor.

Citeste si: Christian Sabbagh, de 25 de ani în prima linie!

Sunt onorat si emotionat; toate meritele revin acestor oameni care fac cinste uniformei Armatei Romane si care poarta tricolorul in sufletul lor, zi de zi.  Ii apreciez si ii consider eroi. Si-au lasat familiile si au plecat in zone de conflict pentru a lupta impotriva unui flagel ce loveste intreaga lume -  terorismul.  Au renuntat la linistea de acasa, au facut sacrificii uriase pentru ca noi sa fim feriti de necazuri si sa ne crestem copiii in pace”, a declarat Christian Sabbagh.

Citeste si: Christian Sabbagh, un tata devotat!

Jurnalist apreciat, fost corespondent de razboi in zone de conflict, Christian Sabbagh a adus, de-a lungul carierei sale, in fata opiniei publice din Romania, dramele unor oameni pentru care pacea reprezinta cea mai puternica dorinta. Una dintre cele mai de impact campanii a fost cea prin care Stirile Kanal D si Christian Sabbagh s-au implicat, alaturi de Ministerul Afacerilor Externe, in operatiunea de salvarea a 33 de romani captivi in infernul din Libia.  Prin toate demersurile sale, Christian Sabbagh a dovedit devotament si iubire fata de conationalii sai si nu numai, luptand, cu metodele jurnalistului de investigatie, pentru o lume mai buna.  

Citeste si: Christian Sabbagh, fotografie emoționantă cu cea căreia îi spune mama! Mesajul scris din suflet: "Pentru mine însemni totul"

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si