Christian Sabbagh, despre campania "Donează un strop de viață”: ”Felicitări polițiștilor! Totul în viață începe prin puterea exemplului!”

Christian Sabbagh felicită, pe Facebook, polițiștii Din Vrancea care desfășoară o campanie intitulată ”Donează un strop de viață”

R.B., vineri 22 noiembrie 2019 , 11:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Felicitări polițiștilor!
Totul în viață începe prin puterea exemplului!

Polițiștii din Vrancea desfășoară o campanie inedită, intitulată "Donează un strop de viață”.

Citeste si: Christian Sabbagh, de 25 de ani în prima linie!

Timp de două săptămâni, oamenii legii merg zilnic la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea să doneze sânge. O acțiune nobilă, umanitară, care are un rol profund civic, anume că poți salva o viață printr-o simplă acțiune, că puterea exemplului există în fiecare dintre noi, că nu putem rămâne nepăsători la suferința semenilor.

Citeste si: Christian Sabbagh, un tata devotat!

Tichetele de masă primite de polițiști în urmă acestor donări sunt folosite pentru a cumpăra alimente și alte produse, care sunt donate ulterior unor persoane sărmane!

Citeste si: Christian Sabbagh, fotografie emoționantă cu cea căreia îi spune mama! Mesajul scris din suflet: "Pentru mine însemni totul"

Inițiativa aparține inspectorului șef al IPJ Vrancea, comisar șef de poliție Nica Gherasim”, a scris Sabbagh pe Facebook.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si