Cinci municipii, noua orase si 35 de comune isi aleg duminica primarii; sectiile de votare, deschise de la ora 7.00

Peste 500 de sectii de votare au fost amenajate in cele 49 de localitati in care duminica au loc alegeri locale partiale pentru functia de primar, sectiile de votare deschizandu-se la ora 7.00. Printre orasele unde vor fi alesi noi primari se numara Craiova, Targu Jiu, Roman, Busteni, Rasnov.

Author: V.P. duminică 11 iunie 2017 , 11:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alegeri locale partiale sunt organizate in cinci municipii- Moinesti (judetul Bacau), Craiova (judetul Dolj), Targu Jiu (judetul Gorj), Lupeni (judetul Hunedoara), Roman (judetul Neamt), in noua orase- Rasnov, Lehliu Gara, Amara, Fierbinti-Targ, tandarei, Ulmeni, Baia Sprie, Busteni, Baicoi,

precum si in 35 de comune.

Scrutinul pentru functia de primar in cele 49 de localitati are loc dupa ce aceasta a ramas vacanta ca urmare a demisiilor unor titulari, a situatiilor de incompatibilitate, invalidarii mandatelor, decesului sau aplicarii unei pedepse privative de libertate.

Urnele de vot se deschid la ora 7.00 si se inchid la ora 21.00.

Citeste si: O anumită categorie de angajați va primi 1.500 de lei de la stat. Cine va beneficia de acest ajutor- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Aproape 3.700 de politisti, jandarmi si pompieri vor actiona in localitatile in care au loc alegeri, pentru asigurarea ordinii publice.

In total, in cele 49 de localitati au fost amenajate 506 sectii de votare.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si