Inspectoratul pentru Situații de Urgență a transmis că pompierii au intervenit, duminică după-amiază, într-un accident rutier produs în comuna Alexandru cel Bun.

Citeste si: Șoferii fac ravagii în Capitală: un tânăr a fost prins conducând cu 145 km/h pe Splaiul Unirii

„La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de la Detaşamentul de pompieri şi SAJ Piatra Neamţ.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice au scos dintr-un autoturism o femeie de 47 de ani. Cinci persoane, doi bărbaţi şi trei femei au primit îngrijiri medicale de la membrii echipajelor SMURD şi SAJ după care au fost transportate la UPU Piatra Neamţ”, a transmis ISU Neamţ.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Coadă de doi kilometri în Pipera, după ce bariera de tren s-a stricat

Șoferii fac ravagii în Capitală: un tânăr a fost prins conducând cu 145 km/h pe Splaiul Unirii

Patru şoferi au fost prinşi de poliţişti conducând cu viteze de peste 100 de kilometri/oră pe străzile Capitalei, anunţă duminică Brigada de Poliţie Rutieră. Printre ei se află un șofer în vârstă de 18 de ani care a condus un autovehicul pe Splaiul Unirii şi a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 145 km/h.

Citește si:  Accident rutier în Ilfov: O mașină s-a răsturnat. În urma impactului, 5 copii au ajuns la spital

„De asemenea, în urma testării cu aparatul alcooltest a persoanei în cauză a indicat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, context în care a fost condusă la sediul INML în vederea recoltării de mostre biologice, iar 

în cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art.336 alin. 1 din Codul Penal”, transmit ei.

Citeste si: Mai multe persoane s-au ales cu dosar, după ce au blocat o stradă din Pitești în timp ce dansau și cântau

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si