Cine a folosit, de fapt, telefonul Luizei Melencu

Răzbunarea unui vlogger celebru a pus pe jar autoritățile, atunci când peste tot s-a difuzat informația că telefonul Luizei Melencu, una dintre fetele pe care Gheorghe Dincă le-ar fi ucis, a devenit activ.

A.N.C, vineri 16 august 2019 , 11:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

O colegă a Luizei l-a sunat pe bunicul acesteia și i-a spus că la ora 0:56, Luiza a părăsit grupul de WhatsApp în care discuta cu colegii ei, semn că telefonul ei este folosit de cineva.

Bunicul Luizei Melencu a sesizat autoritățile

”A sunat o prietenă a Luizei. Avea şi un cont pe WhatsApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1.00, i-a şters contul. (n. red. – bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieşit din acel grup) (…) Iarăşi e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit… Avea două cartele, una de Romtelecom, şi mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum… Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, şi începând de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (…) am dat telefon procurorului de la Craiova, că ne-a lăsat cineva un telefon, şi am dat telefon acolo şi au luat legătura cu fata asta“, a declarat acesta.

Citeste si: Gheorghe Dincă a mai recunoscut o faptă! Cine este victima

Citeste si: Alexandra și Luiza, căutate în Italia și Anglia! Investigatorii privați au luat urma fetelor deși poliția întârzie să le declare dispărute la nivel internațional

Citeste si: Mama Luizei Melencu, ultimele declarații:"pe grupul de WhatsApp a apărut mesajul"

Anchetatorii s-au sesizat în acest caz, după ce s-a răspândit această informație… falsă!

După ce a fost refuzat de o fată din Cluj, vloggerul a decis să se răzbune și ar fi pus la cale o farsă cumplită, fără să se gandească la durerea familiei Luizei.

Băiatul a făcut public numărul de telefon al fetei de care era îndrăgostit, dar care l-a refuzat, lăsând de înțeles că aparține Luizei. Astfel, fata a primit sute de mesaje, informeaza cancan.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

Citeste si: Contul de WhatsApp al Luizei Melencu a fost activ pentru puțin timp miercuri noapte

Citeste si: Casa lui Dincă verificată până la cel mai amănunțit detaliu. Criminalul ar fi făcut victime de cel puțin zece ani

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si