Cine a fost "Lolita din Recas", iubirea secreta a lui Adrian Paunescu! Tanara a avut un destin tragic si i-a frant inima poetului
Life

Cine a fost "Lolita din Recas", iubirea secreta a lui Adrian Paunescu! Tanara a avut un destin tragic si i-a frant inima poetului

Radu Constantin
13 ian 2018

Poetul Adrian Paunescu a trait o iubire secreta cu o tanara poreclita „Lolita” din Recas.


Adrian Paunescu a avut o relatie despre care putina lume stie cu o tanara profesoara din Recas, o localitate de langa Timisoara. Extrem de frumoasa, inalta, slaba si cu parul lung, tanara urma sa aiba un destin tragic care l-a bulversat pe poet. Femeia a murit de cancer la san, in ciuda incercarilor lui Paunescu de a o salva. Se intampla la inceputul anilor 80, cand Adrian Paunescu organiza celebrul cenaclu Flacara. Frumusetea timpurie a Elenei i-a si adus porecla de Lolita, pusa chiar de familia ei ca o abreviere a numelui din buletin.


Lolita din Recas a lucrat ca profesoara de franceza la o scoala din Lugoj, insa dupa doar un an de invatamant a aflat ca sufera de cancer la san. La un moment dat, Cenaclul Flacara a ajuns la Recas, iar in sala s-a aflat si Lolita. Dupa spectacol, ea si-a facut curaj si a mers la Paunescu, la acea vreme un om cu multe relatii la Bucuresti. I-a spus ca are cancer iar acesta i-a raspus scurt: „iti faci bagajele si vii cu noi la Bucuresti”.

Citeste si: Scandal in muzica folk! Andrei Paunescu explica de ce a fost exclus de la gala "Om bun"


In Capitala, Paunescu i-a gasit Elenei un apartament in care sa locuiasca si a dus la cei mai buni medici. Cum era de asteptat, poetul s-a indragostit irmediabil de tanara fata. La un moment dat, el a si mers la Recas, sa-i cunoasca parintii. Lolita avea insa sa moara in 1983. In memoria fetei, Adrian Paunescu a scris poezia „Ruga pentru Elena”.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook