Adrian Năstase, invitatul primei ediții din 2021 a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unul dintre politicienii importanți ai României, fost premier și fost lider al PSD, a vorbit despre subiectele controversate ale vieții sale. Unul dintre acestea a fost celebra ”mătușa Tamara”.

”Mătușa Tamara”, celebra rudă bogată a lui Adrian Năstase, a devenit în urmă cu câțiva ani și numele unui dosar, cel de-al treilea de fapt, în care a fost anchetat fostul premier și până la urmă, achitat.

Se spunea că Adrian Năstase și-a ascuns averea făcută în perioada în care a fost premier cu ajutorul mătușii Tamara, o fostă profesoară de 90 de ani.( VEZI si ce avere are de fapt Adrian Nastase)

Adrian Năstase, despre mătușa Tamara:”Noi am îngrijit-o până când s-a prăpădit”

Tamara Cernasov, rudă a Danei Năstase, făcuse investiții profitabile, cumpărase terenuri, imobile și obiecte de artă pe care i le-a lăsat moștenire apoi soției lui Adrian Năstase.

Citeste si: Veste tristă pentru Adrian Năstase. Ce tragedie s-a întâmplat în viața acestuia  

Invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adrian Năstase a explicat cine a fost de fapt celebra ”mătușa Tamara”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

”Mătușa Tamara pe care foarte mulți o invocă și eu nu am ce să le spun decât să meargă să se întâlnească cu ea cât mai curând, s-a născut la Tbilisi, într-o familie foarte bogată. Ea a plecat cu toată familia pe vremea sovieticilor, cu toate bijuteriile pentru că toată averea au pus-o în astfel de obiecte. Chiar dacă era profesoară, istoria ei este una destul de spectaculoasă. Ea s-a gândit să cumpere câteva parcele de teren, care nici măcar nu sunt senzaționale.

Nu au fost afaceri extraordinare, dar era suculent subiectul. Noi am îngrijit-o până când s-a prăpădit, o femeie extraordinară, profesoară de o mare calitate. Da, era ruda soției mele”, a povestit Adrian Năstase despre mătușa Tamara.  

 

De altfel, în urmă cu mai mulți ani, atunci când scandalul ”mătușii Tamara” era la apogeu, Dana Năstase a făcut publică și o poză din tinerețe cu ruda sa, ajunsă celebră prin legătura cu Adrian Năstase. 

matusa Tamara
Matusa tamara, poza facuta publica de Dana Nastase

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

Citeste si: Adrian Năstase aruncă bomba! Planul secret al lui Klaus Iohannis cu ajutorul viitorului Parlament

De la mătușa Tamara, la mătușa Aurelia, rudele bogate ale lui Adrian Năstase

Însă, mătușa Tamara nu a fost singura rudă bogată a soției lui Adrian Năstase. Aurelia Zachir, sora mamei Danei Năstase, a fost o profesoară care, așa cum scrie presa, la 85 de ani a devenit proprietara unui apartament de un sfert de milion de euro într-o vilă din Predeal și al unui apartament în București.

Adrian Năstase a spus povestea de viață fabuloasă a ”mătușii Aurelia”.

”Aurelia Zachir, era sora bunicii soției mele. O femeie cu o istorie absolut extraordinară. Soțul ei, Omer, a fost prizonier de război în Uniunea Sovietică. Mătușa Aurelia, de fiecare dată când auzea că vine un tren cu refugiați care fuseseră eliberați din Uniunea Sovietică, se ducea la gară să-și aștepte soțul, deși i se spusese că a murit. Într-un final, el a venit și s-au întâlnit pe peron. O poveste incredibilă, iar cu banii e o poveste pe care o pot explica dar nu am timpul necesar acum”, a spus Adrian Năstase despre mătușa Aurelia, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si