Cine e bărbatul care i-a dat Gabrielei Firea ștampila cu care a votat la alegerile prezidențiale? A devenit cunoscut după o dramă de de imaginat

Gabriela Firea a primit ștampila cu care a votat la alegerile prezidențiale de la Valentin Anghel, tatăl băiețelului omorât de câini lângă parcul Tei din Capitală.

Radu Constantin, marți 12 noiembrie 2019 , 08:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gabriela Firea a votat duminică dimineața, la prima oră, la Colegiul tehnic Mecanic ”Grivița” din București. După ce a intrat în secția de votare, ea a mers la șefa secției care s-a uitat pe listă și a trimis-o ”la masa 3” pentru a-și ridica ștampila de vot. Cel care i-a oferit ștampila a fost Valentin Anghel, tatăl lui Ionuț, băiatul de 4 ani ucis de câini în apropierea parcului Tei din Capitală, care duminică a fost membru al comisiei de la secția respectivă. Gabriela Firea nu a părut să-l recunoască pe bărbat, a luat șstampila, i-a mulțumit și a mers să voteze, după care s-a întors s-o returneze. ”Cum se aliniază planetele!”, a comentat tatăl lui Ionuț pe contul lui de socializare, după întâlnirea cu Primarul General.

Valentin Anghel nu este un mare fan al Gabrielei Firea, ba dimpotrivă. El l-a susținut fățiș la aceste alegeri pe Dan Barna, candidatul alianței USR-Plus. De altfel, tatăl lui Ionuț a devenit recent membru USR și a fost văzut la o ședință a partidului, lucru care a stârnit furia iubitorilor de animale care simpatizează partidul lui Barna.

Citeste si: Tatăl lui Ionuț Anghel s-a înscris în USR! Scandal uriaș cu iubitorii de animale: ”Suntem în stare de șoc”

Familia Anghel, despăgubită cu 2,4 milioane euro după moartea lui Ionuț

Valentin Anghel este tatăl lui Ionuț, un băiat de 4 ani care a fost atacat și omorât de câini în septembrie 2013, pe un teren din apropierea parcului bucureștean Tei. El fugise de sub supravegherea bunicii împreună cu fratele lui, cu doi ani mai mare, care însă a reușit să se salveze. Cazul a devenit unul extrem de mediatizat și a dus la schimbarea legislației animalelor fără stăpână. Familia Anghel a primit despăgubiri de 2,4 milioane euro din partea proprietarilor terenului și a autorităților locale.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si