În urmă cu câteva zile, Valentin Anghel, tatăl lui Ionuț Anghel, băiatul de 4 ani ucis de câini în 2013, în apropierea parcului Tei, a fost văzut la o ședință a Uniunii Salvați Bucureștiul sector 1. Bărbatul avea un ecuson în piept iar la un moment dat chiar s-a ridicat în picioare și a luat cuvântul.

Problema a apărut în momentul în care fotografiile cu Valentin Anghel la ședința USR au fost postate în mediul online, mai ales în grupurile iubitorilor de animale.

Mulți dintre aceștia, simpatizanți USR, s-au considerat trădați, în condițiile în care Valentin Anghel este văzut ca principalul vinovat al legii care a trimis la moarte mii de animale fără stăpân.

Scandalul a bubuit în urmă cu două zile în mediul online, iar USR a încercat să-l atenueze prin mesaje personalizate, pe conturile de soicalizare.

USR: ”Valentin Anghel nu e autorul moral al masacrului asupra câinilor”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

”Valentin Anghel este un membru care a decis să se implice pentru ca tragedii ca aceea din 2013 să nu se mai întâmple vreodată. Uciderea brutală a câinilor nu a fost și nu va fi niciodată o soluție. Domnul Anghel nu este autorul moral al masacrării a sute de câini. El doar a cerut autorităților să rezolve problema și politicienii așa au înțeles să rezolve o problemă veche de peste 20 de ani.

Ucigând”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a USR-Plus.

Citeste si: 6 ani de la moartea lui Ionuț, băiatul ucis de câini! Mama copilului, mesaj sfâșietor: ”Nu voi uita când m-a îmbrățișat ultima dată”

”USR ne vrea proști. Deci Valentin Anghel nu și-a dorit moartea câinilor fără stăpân. Nici nu a militat pentru asta. Nici nu venea la proteste în care ulau până răgușeau mii de oameni că nu masacrul e soluția și se lua de ei. Nu nu. Mai avem puțin și ne spun că are adăpost de câini și salvează. 2013-2019 canicid fără predecent. Nu uităm și nu iertăm”, a scris Andra D.

”Sunt în stare de șoc și îngrozită! Valentin Anghel este membru USR!!! Share să știe toată lumea! Când credeai că USR are membri aleși pe sprânceană și că vom avea o alternativă serioasă și umană, afli nenorocirea”, a scris Nico B.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si