Constantin Marc Neagu a șters pe jos cu numele tatălui său, dar și cu reputația Universității „Nicolae Titulescu” după ce a făcut afirmații inedite pe o platformă de socializare. Bărbatul a fost înregistrat în timp ce făcea un live pe TikTok și întreba o studentă detalii intime despre colegele sale.

Citește și: VIDEO- Minorul care a agresat-o pe polițista din Onești nu are un trecut curat. Câte dosare penale are tânărul de 16 ani

Filmarea cu asistentul universitar a făcut înconjurul țării. Întrebarea sa neadecvată a ajuns și la urechile conducerii Universității.

Asistentul universitar Constantin Marc a „uitat” aparent cine este și cu cine vorbește într-un live pe rețelele de socializare, astfel că și-a permis să pună o întrebare puțin spus deplasată. După ce momentul a ajuns în atenția conducerii Universității Nicolae Titulescu din București, acesta a anunțat că demisionează.

„Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină?”, a întrebat-o Constantin Marc Neagu pe studentă în timpul live-ului de pe Tiktok.

Constantin Marc Neagu și-a dat demisia

Imediat după ce a adresat întrebarea, el a răspuns la ironia unui comentator, apoi a revenit la discuția cu studenta căreia i s-a adresat direct, fără să-și ascundă curiozitatea cu privire la detalii destul de intime din viața colegelor acesteia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

„Deci ce voiam să te întreb, ca acuma pot, nu puteam să te întreb la seminar, îți dai seama.

Din grupa ta, crezi că e o fată virgină care să mai aibă și f***i (n.r. păr pubian)? Că tu le mai cunoști, mai stai de vorbă cu colegele tale. Poate ai idee. Te întreb. Dacă ştii. Dacă nu știi, nu știi”, a spus în timpul transmisiunii live Marc Neagu, potrivit Libertatea.

Citește și: Un medic român a fost primit ca un salvator într-o comunitate franceză. Cum a reușit bărbatul să se integreze

După apariția filmării cu asistentul universitar și studenta sa, conducerea Universității „Nicolae Titulescu" din București a anunțat că asistentul universitar Constantin Marc Neagu și-a înaintat demisia. Reprezentanții instituției au mai transmis și că anterior acestui episod nu au primit informații referitoare la alte abateri ale bărbatului.

„Aducem la cunostinţă persoanelor interesate că, la data de 19 ianuarie 2023, domnul asistent universitar Constantin Marc Neagu a înaintat conducerii Universităţii ,,Nicolae Titulescu” din Bucureşti demisia sa din funcţia deţinută, fară preaviz, act unilateral de voinţă care a produs efecte imediate, în sensul încetării raporturilor de muncă între universitate si domnul Constantin Marc Neagu.

Universitatea ,,Nicolae Titulescu” din Bucureşti dezavuează categoric orice tip de comportament inadecvat al unui cadru didactic si aduce la cunostinţă urmăritorilor acestei pagini că, pană la data de 18 ianuarie 2023, nu au existat sesizări privind un asemenea tip de comportament”, se arată în mesajul transmis de instituția de învățământ.

Citește și: Cum fac bani studenții

Constantin Marc Neagu, asistent universitar titular, la facultatea de drept a Universității Nicolae Titulescu din București și-a dat demisia din funcție în data de 18 ianuarie 2023, potrivit publicației Clujust.ro, care citează poziția oficială a Universității.

Citeste si: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Un festival din Slovacia, marcat de un incident dramatic. O furtună puternică a provocat prăbușirea unui cort peste festivalieri- radioimpuls.ro

Asistentul universitar titular a vorbit vulgar cu studentele sale într-un live pe Tik Tok.

Constantin Neagu este autor al cărților de drept „Teorie și practică execuțional penală” și „Restaurarea personalității pozitive prin aplicarea sancțiunilor de drept penal”.

El este fiul președintelui Consiliului de administrație al Universității Nicolae Titulescu din București, Ion Neagu, avocat în domeniul penal și a reprezentat nume grele cum ar fi Ovidiu Tender, Miron Cozma, Dan Ioan Popescu.

Citește și: Vouchere în valoare de 750 de lei pentru studenți. Un nou pachet de sprijin a fost anunțat de MIPE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si