Nicuşor Dan este de profesie matematician. Acesta este căsătorit cu Mirabela Grădinarul. Cei doi locuiesc cu chirie într-un apartament din cartierul Miliari.

Mirabela Grădinaru este împreună cu Nicușor Dan de mai bine de 12 ani. Ea este manager la o companie auto.

Nicuşor Dan şi Mirabela Grădinaru au o fetiţă împreună: Aheea

În mai 2016, în timpul campaniei pentru primăria Capitalei, cei doi au devenit părinții unei fetițe: Aheea.

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”, a scris atunci Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Nicuşor Dan şi Mirabela Grădinaru
Nicuşor Dan şi Mirabela Grădinaru

Nicuşor Dan şi Mirabela Grădinarul au fondat împreună Asociația Salvați Bucureștiul.

Nicușor Dan s-a născut pe data de 20 decembrie 1969 în oraşul Făgăraș.

Cum s-au cunoscut cei doi?

Soția lui Nicușor Dan, Mirabela Grădinaru, a dezvăluit mai multe detalii din viața personală a familiei sale. De asemenea, ea a povestit cum a cucerit-o noul primar general al Capitalei.

”Cu dansul m-a cucerit, atunci când ne-am întâlnit prima dată. Dansează foarte bine.”, a povestit Mirabela Grădinaru.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

De asemenea, Nicușor Dan și soția lui au povestit cum au ajuns să își numească fiica Aheea.

Nicuşor Dan şi Mirabela Grădinaru
Nicuşor Dan şi Mirabela Grădinaru

”Este o poveste lungă.. Nu este foarte lungă, dar cum spune Aheea, și nouă ne place foarte mult, tati nu s-a mulțumit cu niciun nume.

Niciun nume nu era potrivit pentru mine. Și atunci a căutat unul special, și acesta este Aheea.”, a spus soția lui Nicușor Dan.

”Un nume pe care l-am inventat noi, vorbind între noi, și după aceea ne-am dat seama că este numele unei provincii din Grecia, care vine de la ahei, strămoșii grecilor.

Am căutat un nume, în momentul ăla, care să sune frumos și ăsta ni s-a părut cel mai spectaculos pe care l-am găsit împreună. Aveam o listă.”, a spus și actualul primar general al Capitalei.

”O să ne fie dor de serile pe care le petreceam împreună"

Soția lui Nicușor Dan a recunoscut că există două lucruri pentru care nu se bucură foarte mult că partenerul ei de viață a câștigat alegerile locale 2020.

”O să ne fie dor de serile pe care le petreceam împreună. O să mai petrecem cu siguranță, dar îmi vine greu să cred că vor fi tot la fel de numeroase ca până acum, cel puțin în viitorul foarte apropiat.

Cel de al doilea, cred că faptul că, era persoană publică și înainte, dar acum este și mai cunoscut. Asta, oarecum, pe mine personal mă pune așa într-un con de … adică nu mă mai simt la fel de confortabil.

Destul de stânjenită.”, a spus ea, potrivit stirileprotv.ro.

Soția lui Nicușor Dan a spus că după victoria la alegerile locale 2020 bucureștenii au acum ”o șansă”.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

”A dovedit și altora că este un învingător, pentru că pentru mine era deja. Și al doilea.. Cred că Bucureștiul merită mai mult și, acum, datorită bucureștenilor, avem o șansă”, a mai spus soția lui Nicușor Dan.

Sursa: stirileprotv.ro.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si