Nicușor Dan a anunțat ce se va întâmpla de Crăciun: "Trebuie să ducem banii către chestiuni esenţiale”

Nicușor Dan a declarat că nu este dispus să aloce nicio sumă de bani pentru Târgul de Crăciun anul acesta motivând că sunt lucruri care nu suportă amânare și în care reprezintă acum o prioritate.

Author: Catalina Popa joi 01 octombrie 2020 , 09:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nicușor Dan nu are de gând să mai organizeze niciun Târg de Crăciun și le transmite bucureștenilor că trebuie să meargă "prin vecini", dacă își doresc să se bucure de atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Citeste si: Klaus Iohannis a recunoscut: De câte ori s-a testat pentru coronavirus

”Dacă ai doi copii la şcoală şi nu-ţi ajung banii, nu te duci în vacanţă în Dubai. Cam asta e ce trebuie să facem. Suntem într-o situaţie economică dificilă şi trebuie să direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele ”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan nu a vrut să spulbere toate speranțele bucureștenilor, declarând că există o posibilitate pentru ca atmosfera specifică târgurilor de Crăciun să nu dispară cu totul din Capitală și anume să fie organizate târguri private.

”E posibil să avem târguri private. Dar să alocăm bani din partea Primăriei pentru astfel de evenimente, foarte puţin probabil.

Trebuie să ducem banii către chestiuni esenţiale”, a precizat el, arătând că prioritățile, din punctul său de vedere, sunt termoficarea și poluarea.

Sute de avarii la iarnă!

”Avem o problemă de urgenţă care vine iarna asta. După cum ştiţi, ELCEN a comunicat că, din cauză că nu s-au făcut reparaţii în cursul acestei veri, cantitatea de apă pe care ei trebuie să o introducă în reţea este de trei ori mai mare decât în 2016 şi se apropie de limita de la care nu se mai poate.

Citeste si: Adrian Păunescu a prezis într-o poezie că un primar mort va câștiga alegerile: „Un mort este votat majoritar, și-n clasament pe toţi cei vii îi bate”

Deci noi trebuie să facem din momentul în care ajungem acolo un management de avarie. Asta înseamnă să avem pregătite materiale pentru intervenţii de urgenţă, să avem pregătite echipe pentru intervenţii de urgenţă şi să avem pregătite detectoare de avarii care să facă astfel încât oamenii să se ducă precis la locul unde este avaria şi în paralel să facem o eşalonare corectă a oamenilor care sunt afectaţi. Asta este ce putem face iarna asta”, a spus Nicuşor Dan.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si