Clotilde Armand: Nu ne lăsăm furaţi, nici intimidaţi. I-am prins cu mâna în sac

Clotilde Armand, candidata USR PLUS pentru Primăria Sectorului 1, spune că gesturile de intimidare din ultimele zile la adresa sa şi a reprezentanţilor USR PLUS vin de la ”nişte oameni disperaţi”. ”Nu ne lăsăm furaţi, nici intimidaţi”, spune Clotilde Armand.

Mircea Pop, marți 29 septembrie 2020 , 18:45

Clotilde Armand: Nu ne lăsăm furaţi, nici intimidaţi. I-am prins cu mâna în sac
Clotilde Armand: Nu ne lăsăm furaţi, nici intimidaţi. I-am prins cu mâna în sac
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu ne lăsăm furaţi, nici intimidaţi. Aceste gesturi de intimidare sunt de la oameni disperaţi. I-am prins cu mâna în sac. E o anchetă în curs. Va trebui într-adevăr să înţeleg exact care era procesul la care se gândea primarul de la PSD care a pierdut alegerile. (...) Trebuie o anchetă foarte clară la Parchet de ce angajaţi ai primăriei, ai ADP, erau acolo şi se ocupau de alegeri. La ora actuală, matematica e clară. A fost mereu clară. Procesele verbale care s-au încheiat după alegerile de duminică au fost mereu clare. Avem încredere în aceste procese verbale. Eu cred că acum sunt toate încărcate pe site-ul de la AEP. Din câte ştiu eu sunt încă 9 secţii neînchise, la 3-4 se verifică neconcordanţele”, a declarat, marţi, Clotilde Armand.

Citeste si: Fata lui Corneliu Vadim Tudor s-a dezlănțuit: ”Cei ca voi, niște jalnici indivizi minusculi, veți dispărea!” Lidia acuză fraudarea alegerilor prezidențiale din 2000

Armand susține că nu este necesară renumărarea voturilor

”E dificil, pentru că avem procese verbale încheiate după alegeri cu acordul tuturor partidelor. Nu cred că se pot renumăra, pentru că în momentul când s-au încheiat procesele verbale toţi erau de acord. Dacă atunci nu au fost probleme, atunci aceste procese verbale sunt dovada că a fost o numărare corectă. Ce pot spune că mici probleme cu unul, două voturi în plus la alegeri este normal. Eu am încredere în procesul electoral, chiar dacă s-a prelungit foarte mult într-un mod inexplicabil”, a mai afirmat candidata USR PLUS.

Citeste si: Record la Alegerile Locale: Primarul care a obţinut 100% din voturile valabil exprimate

Citeste si: VIDEO - Dominic Fritz, majoritate zdrobitoare. Fritz: Sunt pregătit!

”Eu cred că acest proces verbal trebuie să se închidă corect şi să mergem mai departe”

Întrebată despre renumărarea voturilor, Armand a afirmat: ”Aici nu e vorba de mine. Aici e vorba de ce spune legea şi în care caz se permite renumărarea voturilor. Să ştiţi că în 2016 mi-a fost refuzată renumărarea voturilor pe motivele legale. Aceste motive sunt legale şi trebuie respectate. Nu e vorba, v-am spus că renumărarea la ora actuală nu se poate pentru că pur şi simplu legea nu permite. Eu cred că matematica va învinge, cred că cifrele sunt publicate. Eu cred că mai transparent acum nu se poate şi cine ştie să contabilizeze poate să vadă foarte clar cine va fi primarul. Este victoria noastră şi nu ne vom lăsa intimidaţi. Le mulţumesc tuturor celor care au venit la alegeri, le mulţumesc tuturor celor care au încredere în acest proces electoral”.

Citeste si: Se complică situația la Primăria Sectorului 1. PSD cere renumărarea voturilor

Citeste si: VIDEO - Primar votat mort. Presa internațională: Au vrut mortul


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si