Cel care a făcut aceste afirmații este nimeni altul decât... Hamude, fost concurent în casa Puterea Dragostei.

În cel mai recent filmuleț postat pe pagina personală de Youtube, Hamude povestește dezamăgit cum a îndemnat-o pe Andra să intre în casa Puterea Dragostei și să cunoască astfel celebritatea.

Andra Volos a ajuns în casa Puterea Dragostei în sezonul 2, acolo unde l-a cunoscut pe Bogdan Mocanu, cei doi rămânând împreună și după ce au părăsit emisiunea.

Au zeci de mii de fani și sunt un cuplu fericit, însă toate astea nu s-ar fi întâmplat dacă Hamude nu ar fi ajutat-o pe Andra să intre în emisiune. Cel puțin asta declară fostul concurent, care povestește și ce discuții cu iubita lui Bogdan Mocanu.

Andra l-ar fi contactat pe Hamude când acesta era în sezonul I al emisiunii. După ce concurentul a părăsit casa Puterea Dragostei, Andra ar mai fi ținut legătura cu el. 

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a făcut o nouă cucerire? ”I-am luat cadou fetei pe care o plac”

În scurt timp însă avea să urmeze marea dezamăgire pentru Hamude. Andra l-a blocat pe Hamude pe toate rețelele de socializare pe care au discutat.

Citeste si: Puterea Dragostei 09 februarie. Andreea Pirui, atac la adresa Biancăi, de față cu Livian! "Îl vrei tu pe Marius? Că asta văd!"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fostul concurent crede că Andra a făcut asta pentru ca el să nu poată arăta conversațiile.

Citeste si: Șoc total, Simina de la Puterea dragostei a ajuns la spital înainte de petrecere! ”Am fost luată cu ambulanța”! EXCLUSIV!

Totodată, după ce Andra și Bogdan Mocanu au părăsit emisiunea, cei doi s-au întâlnit cu Hamude la ziua unui prieten comun. Cântărețul spune că Andra nici măcar nu l-a salutat.

„Cuvântul <<mulțumesc>> îl tai de pe listă. Îl șterg de pe listă cu buretele. Pentru că nici măcar nu a existat!”, a spus dezamăgit Hamude.

Mai mult decât atât, Hamude crede că relația dintre Bogdan Mocanu și Andra Volos nu este una sinceră.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si