Cine este George, noul concurent de la "Casa Iubirii"

După eliminarea lui Dragoș în gala de duminică, un alt băiat a intrat în "Casa Iubirii". La început George a vorbit cu fetele prin videoconferință și și-a păstrat secret aspectul fizic. Cum vor reacționa fetele când vor întâlni concurentul misterios?

Author: Sorin Negru marți 28 iunie 2022 , 10:33

george casa iubirii

Un nou concurent în Casa Iubirii. Cine este George din Cluj-Napoca

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

George este noul concurent care a intrat în "Casa Iubirii". El i-a cunoscut la început pe concurenții băieți înainte să ajungă în casa fetelor.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, replici dure la adresa lui Adrian

George are 24 de ani și este din Cluj-Napoca. De profesie, George este mecanic auto, însă ultimul său job a fost acela de livrator, potrivit Kanal D.

Cine este George, noul concurent din Cluj-Napoca

George a venit din Cluj-Napoca pentru a-și găsi sufletul pereche în "Casa Iubirii". Cine este fata care i-a atras atenția și ce îi place la ea?

Citeste si: Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din "Casa Iubirii", eliminat din show

George a precizat în discuția video cu fetele că îi place de Alexandra pentru că este foarte înaltă. Și el este unul dintre cei mai înalți concurenți din casa băieților, după cum se vede în imaginile de mai jos.

George Casa Iubirii

George a venit din Cluj-Napoca pentru a-și găsi sufletul pereche în "Casa Iubirii".

[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Mă numesc Haidcu George Alex, sunt din Cluj Napoca, am 24 de ani, o înălțime de 1,89 m”, a spus George.

Ce fete sunt interesate de George

Fetele s-au arătat interesate, mai ales după descrierea lui. Mariei i-au sclipit ochii în momentul în care tânărul s-a prezentat, astfel, ea a fost cea care a spart gheața și l-a întrebat când s-a terminat ultima lui relație.

”În urmă cu un an...multe neînțelegeri”, a spus George. Tânăra l-a întrebat și dacă a înșelat în relația anterioara sau într-o altă relație, acesta a precizat că este fidel și nu înșală.

Bianca a fost curioasă să afle la ce se așteaptă George de la această competiție. ”Mă aștept să găsesc persoane cu care să rezonez, să mă înțeleg, să mă înțeleagă, să fie plăcute”, a spus George.

Citeste si: Andreea Mantea a vrut să de-a lovitura. Unde a fost surprinsă prezentatoare ”Casa Iubirii”

Alexandra a fost curioasă să afle intențiile lui George, pentru a nu avea surprize ca în cazul lui Radu, care a dus-o la sapă de lemn.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si