Cine este, de fapt, Mihai, noul concurent de la "Puterea Dragostei"

Un nou concurent a intrat în casa iubirii de la "Puterea Dragostei", iar prezența lui a fost pe jar o parte dintre concurente și i-a făcut geloși pe băieții din casă.

miercuri 22 septembrie 2021 , 12:00

Mihai, noul concurent de la Puterea Dragostei, este din Târgoviște și are 24 de ani[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mihai a trecut pragul casei în mijlocul unui război cumplit între băieți. Radu și Nicolas și-au aruncat cuvinte grele, fiind cu greu stopați de moderatoarea emisiunii.

După ce Mihai a dansat cu Adelina, Radu i-a spus că poate să cucerească orice fată din casă, "în afară de Adriana".

Citeste si: Radu de la "Puterea Dragostei", în mijlocul unui nou scandal. "Vă îngrop pe toți"

Sosirea lui Mihai a schimbat calculele în competiție

"Băieții aici sunt agitați un pic, nu știu ce se întâmplă. Am văzut așa niște priviri mai dubioase, ei știu singuri care sunt", a declarat Mihai la intrarea în show.

Radu a intervenit: "Pe Adelina poate să o ia, i-am și spus. Domnișoara Cristina, eu nici nu-l cunosc sincer. E bine să ai încredere în tine, că dacă tu nu ai, cine să aibă?", a comentat ironic Radu.

Mihai a stat de vorbă cu fetele de la Puterea Dragostei, în timp ce băieții păreau măcinați de gelozie.

Ulterior, Mihai a intrat în casa băieților, iar tensiunile dintre ei s-au resimțit în continuare. Radu l-a întrebat cu cine a dansat, dar Mihai a fost secretos.

Mihai a descoperit că fotografia sa este cu capul în jos în ramă. "E pusă invers, dar asta e. Am început așa", a spus el la intrarea în casa băieților.

După ce a aflat cu cine a dansat, Radu a spus: "Unu la mână, Adelina e cam falsă, doi la mână, mă cam place pe mine". 

Mihai a fost descusut de fetele de la Puterea Dragostei: are 24 de ani și este din Târgoviște.

"Ultima mea relație a fost de 6 luni și s-a terminat cu 5 luni în urmă. Nu am suferit, nu am locuit împreună. Am venit aici pentru o experiență nouă, am vrut să învăț ceva nou și să îmi depășesc limitele", a mărturisit Mihai.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Zanni înfruntă trecutul! Câștigătorul Survivor România s-a reîntors la centru de... Zanni înfruntă trecutul! Câștigătorul Survivor România s-a reîntors la centru de plasament unde a locuit timp de 9 ani: ”Acceparea trecutului, rezolvarea frustrărilor”
spotmedia.ro
Scorpioni de talia unor câini trăiau acum mult timp, în mare Scorpioni de talia unor câini trăiau acum mult timp, în mare
spotmedia.ro
Un nou motiv de îngrijorare, pe lângă Covid-19. Un tip de gripă aviară tocmai a ucis şi... Un nou motiv de îngrijorare, pe lângă Covid-19. Un tip de gripă aviară tocmai a ucis şi mamifere
b1.ro
Cătălin Scărlătescu, la capătul puterilor în Grecia?! Ce se întâmplă, de fapt, la Chefi... Cătălin Scărlătescu, la capătul puterilor în Grecia?! Ce se întâmplă, de fapt, la Chefi fără limite (Antena 1)
infoactual.ro
Cuvintele pe care NU trebuie să le rostești sub nicio formă! Arsenie Boca: Se... Cuvintele pe care NU trebuie să le rostești sub nicio formă! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului
infoactual.ro
De ce s-au despărțit Prințul William și Kate. Secretul pe care Casa Regală nu l-ar fi... De ce s-au despărțit Prințul William și Kate. Secretul pe care Casa Regală nu l-ar fi dezvăluit vreodată
evz.ro
După Coronavirus ne mai lovește ceva neașteptat. Ajunge și în România. Scenariul... După Coronavirus ne mai lovește ceva neașteptat. Ajunge și în România. Scenariul periculos venit direct de la UE
doctorulzilei.ro
Ce tip de personalitate ai în funcție de ziua în care te-ai născut Ce tip de personalitate ai în funcție de ziua în care te-ai născut
romaniatv.net
Ziua și incendiul! S-a dat alarma la Spitalul Județean din Timișoara! Ziua și incendiul! S-a dat alarma la Spitalul Județean din Timișoara!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si