Eugen Neagoe și Edward Iordănescu au fost două dintre variantele de pe masa oficialilor Craiovei, însă discuțiile nu s-au materializat în cele din urmă. Iordănescu e o mai veche țintă a patronului Mihai Rotaru, omul de afaceri apreciind mereu munca depusă de tehnicianul bucureștean.

Noul antrenor al Universității Craiova va fi Corneliu Papură

După ce au discutat și cu alți tehnicieni, dar n-au ajuns un numitor comun cu posibilii înlocuitori ai fostului căpitan de la Lazio, oltenii apelează la o soluție de avarie.

De două ori tehnician al trupei de pe "Ion Oblemenco", Corneliu Papură a rămas un apropiat al patronului Mihai Rotaru și s-a arătat mereu dispus să dea  o mână de ajutor la greu.

Plecat în luna mai de pe banca formației, Papură revine la timonă, după cum anunță pagina de facebook a oltenilor, azi, după prânz. Potrivit comunicatului, se specifică doar că fostul mijlocaș va conduce echipa, fără să se sublinieze faptul că devine noul principal, detaliu care lasă deschisă și o posibilă încercare a conducerii oltenilor să găsească un nume greu în încercarea de a cuceri titlul.

Cristiano Bergodi a încetat colaborarea cu Universitate Craiova chiar ieri, 9 octombrie

"În cursul zilei de ieri, Universitatea Craiova și Cristiano Bergodi au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi urăm mult succes în carieră.

În perioada imediat următoare, echipa va fi condusă de Corneliu Papură, ajutat de Dragoș Bon, Gheorghe Ciurea, Florinel Luță, Robert Tufiși, Cornel Blejan și Daniel Ene", au scris oficialii echipei de pe locul 2 în Liga 1.

noul antrenor universitatea craiova
Noul antrenor al echipei Corneliu Papură[Sursa foto: digisport.ro]

De altfel, oficialii Craiovei nici nu au mai avut apariții în presă în ultimul timp, după plecarea lui Bergodi. Pentru componentul naționalei la World Cup 1994 acesta reprezintă al treilea mandat când ar conduce Universitatea, club la care a fost atât secund, cât și scouter.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Dinamo se află pe marginea prăpastiei. Cosmin Contra a vorbit despre demisia sa după cea de a cincea înfrângere consecutivă

Citeste si: Dan Petrescu a primit o ofertă incredibilă. Antrenorul CFR-ului a amenințat că pleacă după ce a pierdut meciul cu AS Roma

Corneliu Papură a mai antrenat echipa Universității Craiova în sezonul 2018-2019 

În vârstă de 47 de ani, Papură a mai antrenat din postura de principal formația alb-albaștrilor în sezonul 2018-2019, între aprilie și august (20 de meciuri), dar și în sezonul precedent, când a stat la cârma formației doar șapte partide. Acesta ar conduce echipa pentru a treia oară. La ultima plecare, Craiova a anunțat decizia abia după o săptămână. Totodată, Papură a fost primul antrenor la care a renunțat o formație din eșalonul întâi pe timp de pandemie. Clubul a făcut anunțul abia după o săptămână după ce luase decizia.

"În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relațiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ținem această informație confidențială.

În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal și sperăm că vom lua cea mai bună decizie.

Pentru a evita eventualele speculații din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulți antrenori în același timp", se spune în comunicatul Universităţii Craiova.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Sursa: DigiSport

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si