Roxana Blenche, favorita lui Chef Florin Dumitrescu, este finalistă și are șanse mari să devină marea câștigătoare a sezonului 8, al show-ului culinar Chefi la Cuțite.
Roxana Blenche, finalistă în cadrul Chefi la cuţite 2020, sezonul 8, are 27 de ani și în spate o experiență impresionantă în arta culinară, dovedind pe tot parcursul concursului că este una dintre cele mai talentate și pregătite pentru a face față oricărei provocări în bucătărie.
Finalista din sezonul 8 Chefi la Cuțite, Roxana Blenche, este chef într-un restaurant din București
Finalista din sezonul 8 Chefi la Cuțite, Roxana Blenche, este chef într-un restaurant din București și nu este pentru prima dată când aceasta participă la un show culinar.
De-a lungul concursului culinar, Roxana Blenche și-a demonstrat talentul prin preparatele ei deosebite și delicioase, apreciate atât de jurați, cât și de invitații emisiunii Chefi la Cuțite, dovedind astfel că are o experiență vastă în acest domeniu.
„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu.
Citeste si: Cum se face, de fapt, sosul Wasabi
Ce experiență are Roxana Blenche în domeniul culinar și ce părere au fanii emisiunii Chefi la Cuțite despre aceasta?
Blenche a spus că prima ei experiență în domeniul culinar a fost o simplă întâmplare. În 2015, Roxana era studentă și se pregătea să devină inginer zootehnist, însă sora ei i-a insuflat ideea că meseria de bucătar i s-ar potrivi mai mult.
„A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie.
Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist. Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu. Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul.
Concurenta în echipa bulinuțelor a lui Chef Florin Dumitrescu, este favorita publicului pentru marele premiu. În plus, Roxana Blenche a postat recent câteva fotografii pe rețelele de socializare, în care apare acoperită de foițe de aur, lucru care i-a făcut pe fani să creadă că ea ar putea fi marea câștigătoare a premiului oferit în show-ul culinar.
Citeste si: Ouă umplute. Vedeta meselor de sărbători. Trei rețete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Comunicare și Relații Publice, în cadrul Universității din București.
Primii ei pași spre o carieră în jurnalism i-a făcut la postul de televiziune Kanal D, acolo unde a început mai întâi ca practicant în redacție, și ulterior a fost promovată pe o poziție de redactor de știri.
Alina are o experiență de aproape doi ani în domeniul presei și se declară pasionată de arta povestirii în scris. Printre pasiunile ei se numără și călătoriile, plimbările în natură care o inspiră de fiecare dată, lectura, dar și desenul și pictura.
Pasiunea pentru jurnalism a descoperit-o încă de pe băncile liceului, când se vedea deja în redacția unui post de televiziune cunoscut.
Acum, ca redactor de știri, poate spune că, pentru ea, scrisul înseamnă o comunicare fără blocaje, un instrument prin care poate transmite publicului multiple cunoștințe câștigate pe parcursul experienței acumulate. Uneori îi place să spună că scrisul poate însemna mult mai mult, și anume o evadare din cotidianul cenușiu, care o poate transpune într-un tărâm de poveste, plin de culoare și emoție. De asemenea, în redactarea articolelor pentru stirilekanald.ro îi place să relateze mereu adevărul și informațiile de actualitate.