Medicul Valeriu Gheorghiță, în vârstă de 39 de ani este coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid în România, încă de la finalul anului 2020. Valeriu Gheorghiță este medic primar infecționist și are gradul de colonel. Este asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. 

Cine este și cum arată soția lui Valeriu Gheorghiță. Cei doi s-au cunoscut în facultate

Valeriu Gheorghiță este originar din comuna Izvoru, județul Argeș.

Însă, de-a lungul timpului, medicul a fost discret în privința vieții de familie și nu a dat prea multe detalii despre soția sa. 

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 în România, Valeriu Gheorghiţă, este medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar Militar Central „Carol Davila”, din anul 2012. Medicul l-a avut coordonator de doctorat pe profesorul Adrian Streinu Cercel, fostul manager al Institutului „Matei Balș".

Cine este și cum arată soția lui Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în România

Cine este și cum arată soția lui Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în România

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Valeriu Gheorghiță a vorbit despre vaccinarea românilor din șase în șase luni și dacă aceasta va fi necesară și după încheierea pandemiei

Medicul Ghoerghiță a cunoscut-o pe soția sa, când era în facultate, cei doi fiind colegi. Aceștia nu au copii, însă, după spusele medicului Valeriu Gheorghiță, relația lor este una foarte strânsă și mereu au grijă unul de celălalt. 

„Sigur că ne transmitem gândurile bune: să avem grijă de noi, să ne întoarcem sănătoși și cumva ne-am resemnat că asta e situația și că e de datoria noastră să încercăm să gestionăm cât  putem de bine lucrurile. Mă simt mai bine venind acasă decât dacă aș sta izolat undeva.  Simt că de aici îmi preiau energia și asta mă ajută să funcționez bine a doua zi.
Dacă nu i-aș vedea, sau dacă m-aș izola în altă parte, mi-ar fi greu.(...) Seara se termină foarte târziu pentru că nu pot să mă deconectez cu totul când ajung acasă.

În continuare sunt în legătură cu colegi sau șefi de-ai mei, legat de organizare, legat de situațiile care se ivesc pe parcursul zilei, de decizii privind anumiți pacienți”, declara medicul Gheorghiță, într-un interviu pentru life.ro.  

Citeste si: Rezultate Rezidențiat 2021 pentru Medicină, Medicină dentară şi Farmacie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si