Cine este Vasile Ardelean Farcaș, gurul din Apuseni cercetat pentru șantaj, viol și hărțuire sexuală

Vasile Ardelean Fărcaș, zis Adi de la Brad sau „guru din Apuseni”, va fi cercetat în următoarele 60 de zile sub control judiciar din Apuseni.

Author: Alexandra Bercea miercuri 08 iunie 2022 , 21:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Acuzat de viol, şantaj, hărţuire sexuală şi interzicerea accesului la educaţie, bărbatul a ieşit din sediul Poliţiei cu zâmbetul pe buze.

Cine este Vasile Ardelean Farcaș

Ardelean Farcaş, un fost miner din zona Bradului, considerat guru acestei societăţi, nu se fereşte să vorbească despre ce se întâmplă în tabăra aflată în vârful muntelui. Gurul amestecă laolaltă doctrine religioase şi idei filosofice. Susţine că deţine tehnica respiraţiei pe care a învăţat-o de la mama sa. Şi că “pragul” taberei din vârf de munte i-a fost călcat de oameni importanţi. „Vin la mine politicieni, poliţişti, ziarişi şi preoţi. Toţi vor să participe la curs.

Citeste si: VIDEO| Liderul spiritual din Hunedoara reținut pentru viol, scapă de arest
Mulţi renunţă pentru că este foarte greu.

Spre exemplu, în cele 10 zile cât durează cursul este interzisă orice formă de comunicare. Eu îi purific. Îi învăţ să se cunoască pe ei însuţi. Cine mă ascultă şi stăpâneşte tehnica va trăi sute de ani”, spune guru.
În privinţa tehnicilor folosite, Farcaş spune că e vorba de Vipassana una dintre cele mai vechi tehnici din India şi că el a învăţat-o de la mama sa.
De asemenea, fostul miner spune că e specialist în purificare prin clismă. “Procedeul meu a fost testat în Dubai unde am uimit lumea medicală după ce am vindecat 10 bolnavi de diabet” spune guru. În privinţa studiilor, Ardelean se arată foarte relaxat.

“Am liceul, dar nu asta e important. Sunt specialist în clismă. Am fost verificat chiar şi de cei de la NASA. Timp de patru zile am fost cobaiul lor”, afirmă Ardelean care nu a putut arăta vreun document în acest sens.

Citeste si: Alexandra Dumitru, câștigătoarea sezonului opt ''Bravo, ai stil!'', a intrat în posesia premiului de 100.000 de lei- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

Gurul din Apuseni este cercetat pentru șantaj, viol și hărțuire sexuală

Vasile Ardelean Fărcaș, zis Adi de la Brad sau „guru din Apuseni”, va fi cercetat în următoarele 60 de zile sub control judiciar din Apuseni. Acuzat de viol, şantaj, hărţuire sexuală şi interzicerea accesului la educaţie, bărbatul a ieşit din sediul Poliţiei cu zâmbetul pe buze.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, "Stăpânul" de suflete din inima munților

Liderul sectei „Copiii Soarelui” este liber, cu condiția de a da cu subsemnatul la Poliţie în următoarele 60 de zile.

Adi de la Brad a contestat arestul preventiv invocând probleme grave de sănătate. Potrivit unor surse din anchetă, el şi-ar fi trecut pe numele său copiii din comunitate, tocmai pentru a-i ţine legaţi de loc, de un sătuc din Munţii Apuseni.

Citeste si: „Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel Balaciu. Ce și-au spus cei doi- kfetele.ro

Citeste si: Dana Roba luptă să lase în urmă toate amintirile tragice. Make-up artistul, prima confruntare față în față cu Daniel Balaciu, după ce a măcelărit-o cu bestialitate: "Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred"- radioimpuls.ro

Vasile Ardelean Fărcaș scapă s-a autointitulat liderul unei comunitățiașa zis spirituale ascunse de lume, „Copiii Soarelui”. Polițiștii îl bănuiesc pe liderul Comunității de mai multe infracțiuni, printre care șantaj, viol și hărțuire sexuală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si