Gratiela Giolu, fosta componenta a trupei Amadeus si iubita a omului de afaceri Soprin Ovidiu Vintu, a cerut suspendarea executarii silite printr-o actiune in instanta in care s-a razboit cu ANAF – Directia Generala Executari Silite, Cazuri Speciale Bucuresti.

Iubita lui Sorin Ovidiu Vintu a incercat sa opreasca vanzarea unor imobile confiscate deja de la omul de afaceri, sustinand ca unul dintre ele a fost achizitionat de acesta cu banii provenind de la ea.

Gratiela Giolu a scris in contestatie ca banii pe care i-a dat lui Vintu provin din... „veniturile in calitate de solista a trupei Amadeus”, formatie din care aceasta a facut parte cu multi ani in urma. Gratiela sustine ca a incredintat respectivii bani omului de afaceri, iar acesta a achizitionat un imobil, ceea ce ii confera ei drept de co-proprietate. Gratiela Giolu a cerut, din aceste considerente, oprirea executarii silite pentru respectivul imobil.

Cine il sponsorizeaza pe Sorin Ovidiu Vintu? Iubita cantareata n-a platit taxa de timbru

Dosarul nu s-a plimbat insa prea mult pe la judecatori, care au avut o misiune usoara. Acestia au anulat solicitarea iubitei lui Sorin Ovidiu Vintu pe motiv ca aceasta nu a fost timbrata. Gratiela Giolu nu a platit taxa de timbru in valoare de doar 1050 lei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare in dosarul FNI iar judecatorii au dispus confiscarea a 13 milioane de dolari. El a fost acuzat de spalare de bani si instigare la delapidare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si