Cine moștenește averea lui Petrică Mâțu Stoian. Avocatul familiei face noi dezvăluiri

Procedurile legale pentru cercetarea și pedepsirea celor care se fac vinovați de moartea lui Petrică Mâțu Stoin sunt încă în desfășurare, dar avocata familiei a reușit deja să rezolve problema moștenirii lăsate de regretatul artist. Reprezentatntul legal al familiei a dezvăluit cine o să primească averea lui.

Author: Diana Bostan duminică 17 aprilie 2022 , 19:10

petrică

Petrică Mâțu Stoian

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Carmen Obârșanu, avocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian, a făcut noi dezvăluiri despre cazul regretatului artist la Antena Stars.

Cine va moșteni averea lui Petrică Mâțu Stoian

La cinci  luni de la moartea artistului, avocata a dezvăluit că a obținut certificatul de moștenitor pentru familia sa, ceea ce o va ajuta să poată cere să se facă dreptate în mod legal în acest caz.

Citeste si: Florin Salam a fost victima unui nou scandal cu baionete și cuțite. Cum a scăpat manelistul din mijlocul interlopilor

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

„Eu pot să spun că am certificatul de moștenitor. Cu certificatul acesta pentru familia lui pot acum să reprezint interesele familiei pentru aflarea adevărului”, a declarat avocat familiei lui Petrică Mâțu Stoian, Carmen Obârșanu.

Succesiunea a fost deja stabilită

Avocata a declarat că familia cântărețului este cea care va intra în posesia bunurilor materiale și a banilor. Mai exact, surorile și nepoții artistului sunt moștenitori, succesiunea fiind deja stabilită.

Citeste si: VIDEO| Trupul neînsuflețit al Mihaelei, o tânără care era studentă la Medicină, a fost deshumat la cererea familiei, care acuză doctorii că au îngropat-o cu zile

Familia (nr. va lua moștenirea). Surorile și nepoții de la fratele predecedat. S-a dezbătut succesiunea. Acum să vedem dacă el avea conturi pe la drepturile de autor ”, a dezvăluit avocata.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si