Ciolacu: „PNL şi Guvernul lor de cinici trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor nu e un moft, ci o necesitate”

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat că Guvernul PNL trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor pentru copii nu este „un moft”, ci o necesitate. El precizează că PSD nu se va opri să pună presiune pe Executiv „eşuat” pentru a respecta legile votate în Parlament şi promulgate de şeful statului.

Georgiana Balaban, luni 03 august 2020 , 12:52

ciolacu alocații pnl
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Inconştienţilor! Guvernanţi fără scrupule, care treceţi cu tancul peste lege şi Constituţie! Cât mai aveţi de gând să vă bateţi joc de copiii ţării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiţiei şi Consiliul Legislativ v-au spus clar că aţi dat o ordonanţă vădit neconstituţională prin care anulaţi practic dublarea alocaţiilor copiilor?! Ia întrebaţi-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiţiei dacă a trecut între timp la PSD?!”, a scris Marcel Ciolacu luni pe Facebook.

Liderul interimar la social-democraţilor a adăugat că Executivul dă ordonanţe neconstituţionale.

Ciolacu: „PNL şi Guvernul lor de cinici trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor nu e un moft, ci o necesitate”

ciolacu alocații pnl


„Daţi ordonanţe neconstituţionale şi apoi ameninţaţi că nu mai plătiţi alocaţiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăştia sunteţi! PSD nu se dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eşuat pentru ca legile votate de Parlament şi promulgate de preşedintele Iohannis să fie puse în practică”, a completat Ciolacu.

Citeste si: Microsoft reia negocierile pentru achiziţia TikTok

Citeste si: Protest în faţa Guvernului. Elevii cer soluții pentru noul an școlar 2020-2021

Citeste si: "Virusul a fost creat într-un laborator militar", susține un medic virusolog din China, fugit în SUA

Ciolacu, replici dure către Guvern

Citeste si: Masca, obligatorie la mare! Când va scădea numărul de cazuri de infectări, potrivit specialiștilor?

El a mai spus că dublarea alocaţiilor pentru copii este o necesitate, nu un moft, iar Guvernul trebuie să priceapă acest lucru.

„Iar PNL şi Guvernul lor de cinici trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poţi să dublezi cu 20%. Românii trebuie să ştie că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoţi şi incompetenţi!”, a conchis Marcel Ciolacu.

Guvernul a aprobat, în şedinţa de vineri, majorarea cu 20%, începând cu luna septembrie, a alocaţiei de stat pentru copii, aferentă lunii august, iar pentru perioada 2021-2022, Executivul a prevăzut câte două majorări pe an, în lunile ianuarie şi iulie.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si