Circ total de Black-Friday! Se vând seturi de icoane cu 13.000 de lei, iar comentariile sunt… de prisos

Nebunia Black-Friday a cuprins toată România, iar magazinele se întrec în tot felul de oferte, care mai de care mai pe ”placul” cumpărătorilor din lumea virtuală, reducerile promise fiind, teoretic, fabuloase.

Webeditor: A.N. Author: Calin Perian joi 15 noiembrie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doar că nu doar electronicele sunt, teoretic, ”vânate” de cumpărători şi de cei care s-au pregătit temeinic de evenimentul acesta, ci, spre surpriza tuturor, şi… icoanele.

Iar un magazin online a decis să satisfacă cumpărătorii săi punând în vânzare un set uriaş de icoane – nu mai puţin de 82 – suficiente, susţin ei, pentru a ”dota” exemplar orice Biserică, la ”modicul” preţ de 13.284

de lei.

Citeste si: Trei cutremure în România, duminică! Unde s-au produs și ce magnitudine au avut- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Doar că, în momentul în care respectiva ”ofertă” a apărut pe ecranele calculatoarelor posibililor cumpărători, a început o adevărată cascadă de comentarii, care mai de care ai haioase, ironiile curând gârlă pe pagina cu pricina.
” Aveţi grijă la cele plângătoare. Mie mi-au făcut tot o lacrimă prin casă, scoteam cu galeata la un moment dat.

Am avut norocul să prind şi una făcătoare de minun”, a comentat un internaut. Altul a fost şi mai subtil:   ”Nu cumpăraţi! De când am cumpărat aceste icoane nu mai mă pot odihi. Primesc Lumina în fiecare noapte. Cred că sunt dereglate şi nu ştiu exact când este Paştele, va rog să le verificaţi înainte de livrare! De când le am mi se aprind toate lumânările în casă în fiecare noapte, este ceva imposibil. În plus, nu au manual în română, mi-e foarte greu să traduc din chineză, pentru a le putea regla pe ora României”.

”Le-am pus în sufragerie, iar noaptea trecută au început toate să plângă şi mi s-a umflat parchetul. A mai păţit cineva? În rest, sunt foarte ok, se simte o linişte în casă şi în bloc, au dispărut zgomotele de bormaşini, parcă şi vecinii sunt mai buni, mai primitivi. Merită, e o investiţie de viitor. LE: Îmi plac cele pe gold, mi se asortează cu telefonul”, a mai glumit un altul.

”Am avut pace şi armonie din prima clipă în care am instalat acest kit. Singură problema a fost că a trebuit să plătim instalatorul să monteze robineţi cu valve pe icoanele plângătoare întrucât am avut inundaţie de fiecare dată când plecăm în concediu. În rest toate bune, le-am conectat la calorifere şi iarnă avem şi căldură şi apă caldă. Icoanele plâng cu debit mare. Eu zic că mi-au compensat micile neplăceri”, a mai fost un comentariu printre cele câteva sute postate. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si