Întrebat, duminică seară, la Digi 24, dacă el crede că pensionarii se mai aşteaptă la creşterea pensiilor, din toamnă, Florin Cîţu a spus: "Nu pot eu să vă dau un răspuns, este o decizie politică pe care trebuie să o ia Guvernul României. Dar în acest moment banii sunt, acel capitol de cheltuieli are alocate sumele respective, bineînţeles asta duce la deficit, care trebuie finanţat şi îl vom finanţa până atunci".

Citeste si: Traian Băsescu: Kim Jong Un a murit/ Până nu clarifică urmaşul, vor lăsa incertitudini

El a dat asigurări că nu vor exista probleme cu plata pensiilor "aşa cum sunt astăzi", salariilor, şomajului tehnic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Managerul Spitalului Victor Babeș, semnal de alarmă pentru 1 Mai: „Haideți să mai avem răbdare”

"Situaţia economiei nu este dintre cele mai bune, eu văd o revenire a economiei, văd o revenire rapidă şi mult mai bună decât ne aşteptam, dar, este adevărat, şocuri din acestea pot să ia resursele dintr-un domeniu pe care îl duceai spre investiţii către un alt domeniu.

Vom face toate eforturile să plătim tot ce avem în buget la timp şi vom aloca mai multe resurse în partea a doua investiţiilor", a mai spus Cîţu.

Citeste si: Echipa medicala romaneasca s-a intors acasa din misiunea in Italia, in lupta cu coronavirus. Ce le-a spus Ludovic Orban cand i-a intampinat la aeroport


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si