Clinica lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist! Gaura financiară este de peste 5,5 milioane de euro!

Datele financiare arată că clinica lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist.

Matei Vaihan, vineri 14 iunie 2019 , 21:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că clinica lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist. Gigi Becali și-a făcut o clinică în care tratează gratuit bolnavii de cancer inclusiv prin metode precum hipertermie totală, hipertermie locală, laser terapie. “Clinica Imunomedica își propune să ofere românilor servicii medicale de cea mai bună calitate, atât pentru diagnosticul și tratamentul bolilor oncologice, cât și pentru alte afecțiuni. Suntem la început, deși dispunem deja de un laborator de analize medicale care acoperă o gama largă și diversă de analize, în contract cu CASMB, laborator ce dispune de o tehnologie de ultimă oră și de reactivi de cea mai bună calitate", se arată pe site-ul clinicii.

Citeste si: VIDEO | Becali negociază cu preotul alături

Clinica lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist: "Ce am eu acolo nu mai există în România"

"Ce am eu acolo nu mai există în România. Am achiziționat și camere barice, cred că doar o altă clinică undeva la Constanța să mai dețină așa ceva. Cu totul, cred că învestiția până în momentul de față trece de 5-6 milioane de euro", a declarat Becali. ”Centrul de diagnostic și tratament oncologic Sfântul Ioan Botezătorul” îşi desfăşoară activitatea prin intermediul firmei „Imunomedica Provita SRL”, care a fost înfiinţată în 2017.  În acel prim an, societatea comercială a raportat o pierdere de 2.142.510 lei, în timp ce datoriile erau de 9.124.851 lei. Mare parte din restanţele firmei sunt la Becali, care a împrumutat-o pentru realizarea investiţiilor. (vezi motivul pentru care viitorul ginere al lui Becali e urmărit penal)

Clinica lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist. Datoriile au crescut la 19.691.717 lei 

Ultimele date de la Ministerul de Finanţe arată că clinica lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist. În 2018, „Imunomedica Provita SRL” a bifat o pierdere aproape dublă faţă de 2017, de 4.026.042 lei, în timp ce datoriile au crescut la 19.691.717 lei! Dacă adunăm deficitul din 2017 şi 2018, precum şi restanţele înregistrate la finalul lui 2018, rezultă că activitatea clinicii i-a provocat lui Becali o gaură financiară de 25.860.269 lei, adică de aproximativ 5,6 milioane de euro.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si