Candidata USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand îl acuză de tentativă de fraudare a alegerilor pe contracandidatul său de la PSD, actualul primar în funcție Dan Tudorache.

Datele exit-poll de aseară o arătau câștigătoare pe Clotilde Armand cu 48%, față de 36,5% Dan Tudorache. 

În acest moment, numărătoarea voturilor la sectorul 1 continuă. Ultimele date provizorii publicate de Biroul Electoral Central arată că între cei doi candidați este o diferență de aproximativ 1.200 de voturi în favoarea lui Clotilde Armand.

Rezultate parțiale Alegeri locale- ora 20.00 . La Sectorul 1, după numărarea a 93,69% dintre voturi,  Clotilde Armand are 41,32%, Daniel Tudorache (PSD)- 39,46%, iar Ioana Constantin (PMP)- 7,75%. 

Citeste si: Gabriela Firea își recunoaște înfrângerea, LIVE pe Facebook. "Dumnezeu m-a înzestrat cu puterea de a trece peste momentele grele"

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Într-o serie de filmulețe postate pe pagina sa de Facebook, Armand susține că în sediul Primăriei au fost descoperite teancuri de procese-verbale originale, necompletate. Reprezentanții USR au sesizat Poliția, care a anunțat că mai multe persoane au fost duse la audieri.

Mesajul Poliției Capitalei

Poliția Capitalei a anunțat că mai multe persoane au fost duse la audieri:

"Astăzi, în jurul orei 15: 45, Secția 4 Poliție a fost sesizată prin sistemul 112 cu privire la faptul că un bărbat, candidat al unui partid politic pentru funcția de consilier, ar fi fost văzut ieșind din clădirea unde a funcționat un birou electoral al sectorului 1 de către mai mulți reprezentanți ai altor partide politice, având asupra sa mai multe procese-verbale. Persoanele în cauză au fost identificate și sunt conduse la sediul Secției 4 Poliție pentru stabilirea situației de fapt și de drept".

 

 

Rezultate Alegeri Locale 2020. Tudorache: După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi faţă de Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1 Dan Tudorache susţine, că după terminarea numărătorii paralele, are în plus 200 de voturi faţă de candidata USR PLUS Clotilde Armand.

Breaking news! După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi faţă de  Clotilde Armand! Aşteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, a scris pe Facebook actualul edil al Sectorului 1.

Citeste si:   Tragedie în lumea politică. Edilul care a murit imediat după ce a câștigat un nou mandat

Conform datelor provizorii centralizate până la această oră la BEC,  Clotilde Armand a primit 33.249 de voturi, iar Dan Tudorache, 31622, după numărarea a 82.310 de voturi din 91.088 exprimate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si