Gabriela Firea își recunoaște înfrângerea, LIVE pe Facebook. "Dumnezeu m-a înzestrat cu puterea de a trece peste momentele grele"

Fostul primar general al Capitalei a făcut o scurtă declarație de presă, luni la ora 15.00 pe pagina sa de Facebook, după numărarea voturilor din București, voturi care au confirmat înfrângerea în fața lui Nicușor Dan, candidatul independent susținut de USR și PNL. Duminică seara, după primele exit-poll-uri, Gabriela Firea a refuzat să se declare învinsă de Nicușor Dan și a spus că trebuie așteptată numărătoarea oficială.

Author: Razvan Ilie luni 28 septembrie 2020 , 15:45

gabriela firea
Gabriela Firea, declarație de presă LIVE pe Facebook
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Orice sfarsit este un nou inceput.

Raman o voce a oamenilor. Contati pe implicarea mea.…", este mesajul-text transmis de Gabriela Firea în postarea LIVE pe Facebook.

Gabriela Firea spune că a predat deja "totul", ca să lase lucrurile în ordine, că Dumnezeu i-a dat puterea să treacă peste momentele grele, dar că nu știe încotro se îndreaptă în acest moment.

"Cu toată suferința de moment, e mai bine că se întâmplă așa", spune Gabriela Firea, care crede că, dacă ar fi primit al doilea mandat de la bucureșteni, nu ar fi avut susținere în CGMB și proiectele sale ar fi fost imposibil de realizat.  

Citeste si: Primarul care a recunoscut că a făcut sex în Primărie cu două minore, reales

" E ultima mea intervenție în calitate de Primar General. Le-am urat mult succes colaboratorilor, am predat totul ca să las lucrurile în ordine. Prețuiesc fiecare vot și îl port în suflet, promit să nu vă dezamăgesc niciodată. De când am ajuns la Primărie, am deblocat foarte multe proiecte...

", a transmis Gabriela Firea în startul declarației urmărite de mii de urmăritori. În scurt timp, postarea a strâns sute de comentarii, unele apreciative, altele negative.

gabriela firea
Gabriela Firea, mesaj de recunoaștere a înfrângerii la Primăria Capitalei[Sursa foto: Facebook]

Gabriela Firea: Cu toată suferința de moment, e mai bine că se întâmplă așa

Fostul edil al Capitalei și-a prezentat realizările din mandatul de patru ani, în viziunea proprie: Spitalul de copii Gomoiu, Spitalul Foișor, prima etapă a Podului Ciurel, supralărgirea de la Fabrica de Glucoză..." Toate autobuzele moderne cumpărate de mine nu pot fi aruncate într-o prăpastie", spune Gabriela Firea.

Firea speră ca viitoarea echipă de la Primărie să ducă la bun sfârșit Spitalul Metropolitan, Pasajul Doamna Ghica, Prelungirea Ghencea, Park&Ride Pantelimon, liderul PSD amintind că în Consiliul General majoritatea va fi asigurată de alianța de dreapta: PNL, USR și PLUS au mai mult de majoritate simplă.

Citeste si: Klaus Iohannis, primul mesaj după Alegerile locale. Ce spune președintele (LIVE VIDEO)

"Cu toată suferința de moment, e mai bine că se întâmplă așa. Dacă aș fi primit al doilea mandat de la bucureșteni, nu aș fi avut susținere în CGMB, proiectele ar fi fost imposibil de realizat", a mai spus Gabriela Firea.

"Nu am ce să-mi reproșez, decât poate că am vrut să fac prea multe dintr-odată"

Gabriela Firea a mai spus că este cinic ce au făcut cei de la guvernare, care au ținut în revizie CET-urile și nu au livrat apă la presiune normală, "totul ca să îl ajute pe contracandidatul meu". 

"Vor urma luni întregi de reproșuri la adresa mea", consideră fostul primar general al Capitalei." Oameni care ar fi putut să pună umărul au făcut tot ce a ținut de ei să mă lovească, cot la cot cu adversarii mei. Dacă de la inamici accepți mai ușor critici, când cei din familia ta politică te lovesc pe la spate e mai dureros...

Unele dintre aceste persoane politice se plimbau și aseară și azi dimineață prin platourile TV. Mi se părea că suntem într-un roman al Agathei Christie, cu criminalul care se întoarce la locul faptei. Pe mine Dumnezeu m-a înzestrat cu puterea de a trece peste momentele grele. Voi fi vocea oamenilor. Nu știu ce decizie voi lua și încotro mă voi îndrepta", a mai spus Gabriela Firea.

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si