CNAIR impune restrictii de circulatie in 4 si 5 august pentru camioanele de peste 7,5 tone din cauza caniculei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat joi ca, din cauza caniculei, va impune restrictii de circulatie in 4 si 5 august, in intervalul orar 12:00 – 20:00, pentru camioanele de peste 7,5 tone, pe drumurile nationale si autostrazile care tranziteaza teritoriul Romaniei.

joi 03 august 2017 , 15:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Restrictiile de circulatie sunt impuse ca urmare a avertizarii de cod portocaliu de canicula, potrivit caruia se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse frecvent intre 36 si 42 de grade, emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Fac exceptie de la aceste restrictii autovehiculele destinate transporturilor de persoane, transporturilor de animale vii si de produse perisabile de origine animala si vegetala, care participa la interventii in caz de forta majora.

Totodata, nu se supun restrictiilor autovehiculele destinate transporturilor funerare, transporturilor postale, transporturilor de echipamente de prim ajutor, pentru distribuire de carburanti, transporturilor de marfuri sub temperatura controlata, pentru tractari vehicule avariate, pentru distribuirea de apa si hrana in zonele calamitate, transporturi cu vehicule specializate destinate salubrizarii, transporturi apa imbuteliata, transporturi produse provenite din exploatari agricole si transporturi militare implicate in exercitii multinationale.

CNAIR a mai anuntat joi ca, din cauza caniculei, impune restrictii de circulatie in 3 august, in intervalul orar 12:00 – 20:00, pentru camioanele de peste 7,5 tone, pe drumurile nationale si autostrazile care tranziteaza 15 judete din vestul tarii.

Tot joi, CNAIR mentionat ca circulatia rutiera va fi deviata in zona Pasajului Chiajna - Dragomiresti incepand de vineri, deoarece vor fi executate lucrari in vederea constructiei acestui pasaj.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si