În intervalul acesta, în Banat, Oltenia și local la munte, în Transilvania și Crișana vor fi perioade cu ploi torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40-60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70-80 l/mp.

Cod galben de ploi torențiale

Tot în această dimineață a intrat în vigoare un cod galben de ploi torențiale, valabil de asemenea până pe 2 septembrie, ora 21.00.

Cantitățile de apă vor depăși 25-40 l/mp și pe alocuri vor fi descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină.

Citeste si: Vârful munților este acoperit de zăpadă. Sfatul meteorologilor: "Lăsați șlapii acasă"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În București, vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi parțial noros, iar spre seara zilei de vineri, probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat.

Citeste si: ANM a emis o nouă avertizare de instabilitate atmosferică şi ploi abundente- HARTA

Astăzi, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade Celsius, iar mâine va fi de 25-27 de grade Celsius.

Temperatura minimă va fi de 16-17 grade Celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si